- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab0729
tag
válasz
Dency01 #1583 üzenetére
Nekem EAH6850 van, nem rossz, de kicsit többre számítottam, alapfeszen 900/1180 stabil, feszelve max 970-ig megy a GPU. Nem rossz kari, várom az új drivert és a 6950-et is, aztán árak és teljesítmény alapján lehet, h a nagyobbik tesó mellett teszem le végül a voksomat.
Más:
Valaki 6850-el stabil 820-850-re húzva tudna egy gyors 3Dmark03-at futtatni?
Azért kérem, mert nálam minden megy stabilan 900/1180-on, de 3Dmark03 alatt ha a GPU-t 800 fölé húzom az első teszt alatt én is kifagyok ezzel a signal lost, standby hibával.
A gép megy tovább a kártya nem ad jelet és csak resettel orvosolható a helyzet.
Nem létkérdés csak érdekesnek találom és ha esetleg másnál is előjönne, akinek a kártyáján csak egy 6-pin PCI-E csati van, akkor lenne egy sejtésem miért van a Sapphire Toxicon 2db.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest