Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a GPU usage minden játéknál max 65%-ig megy fel?
( mindkét GPU )Lehet a processzortól is? ( E8400 3.6 Ghz )
A választ előre is köszönöm!
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Hogy lehetne 400/900 -ra állitani egy ASUS 5970 2d órajelét??? pl MSI Afterburnerrel? A CCC-s profilos dolgot már próbáltam de nem reagál rá a 10.5-ös driver.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
SzlobiG #2829 üzenetére
Na ezt nem tudtam köszi a segitséget! Amúgy Kane and Lynch 2 például csak igy fut normálisan ha kikapcsolom az AI-t/vacak a több gpu-s támogatása tuti/. Tehát vmikor jó ha kivan kapcsolva.
A kockásodás gépinditás után jön be 2x általában mikor még nem használtam 3d alkalmazást,miután játszottam vagy videot néztem már nem nagyon. Lehet kell egy format mert bezavarja vmi az előző kari miatt.
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok!
ASUS ATI 5970-em van jelenleg 10.5 driverrel.
Az lenne a problémám ha nem használok 3d-s programokat időnként elkockásodik a kép és az illesztőprogram újraindul. De csak 2d-ben,játékok alatt sosem. 10.10 catalystel is ugyanez volt,sőt ott még crossfire támogatás sem voltArra is gondolok hogy az előző nvidia 295-öm zavarja be a dolgokat mert még nem formatáltam de mondom játéknál minden oké. Ja és Catalyst AI offolva van az nem lehet gond/öszintén szólva nem tudom mi az
/ ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest