- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
WongFeiHong #3076 üzenetére
És ez nem a procitól van.
Ez épp lehet, hogy nem, de egy a "karihoz való" procival
lehet, hogy nem 10 FPS, hanem 40-50 is lenne a javulás:
úgy jobban ki tudnád használni ezt a nagyon erős VGA-t. -
válasz
WongFeiHong #3074 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos
Nagyon kevés az a CPU ehhez a monstrumhoz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2870 üzenetére
Bios átírással lehet..., de most nem értem húzol pl 5Mhz-et a GPU-n, az semmi és már nem is fogja 400-alá vissza venni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2868 üzenetére
Pont amit írtál Afterburnerbe emelsz a gpu-n pár MHz-et azt beállítod, hogy win indításnál is betöltse és kész. Ha kettő monitor van rákötve akkor is megemeli annyira pl.
-
conqver
aktív tag
válasz
WongFeiHong #2831 üzenetére
Szevasz!
Nekem a Sapphire 5970-,nél volt ez a gáz!
Én újradobtam az op-rendszert és föltettem mellé a hotfixeket....ettől nem csinálta már többet nekem sem.
A legújabbat még nem próbáltam hozzá ki,arról nem tudok nyilatkozni..és valszeg nem is fogom.SzlobiG:az a helyzet,nemhogy újabb 5970 de lehet gépem sem marad az adóhivatal
miatt....amúgy sem vettem volna másikat csak néhányan marha olcsón adták a vga-t
-
kokoato
aktív tag
válasz
Hali!
Itt egy user akinek pont ez volt a hiba! Nem rossz se a táp se a hardver, 10MHz kell a ram-nak, nem a gpu-nak,és minden ok utána!Kicsit alul méretezték a nagy pórolásban a powerplay funkciót, és hibázik a ram, ennyi! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
A gépindítás utáni hiba tápra is visszavezethető. Kérdéses, hogy újraindítás után is megvan-e a kockásodás, mert az az operációs rendszer szintjén ugyanolyan indításnak számít, de a hardver esetében nem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong #2828 üzenetére
Ha alaphelyzetbe áll az eszközillesztő, akkor az para. Ilyen vagy egy rossz installtól következik be, vagy konkrétan hibás hardvertől.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #2828 üzenetére
Ez sajna a kártya hibája volt itt pár usernek ilyen emelj a gpu-n pár MHz-t és akkor csak 400MHz-re fog lekapcsolni 2d-be elvileg úgy nem fog kockásodni. Az AI-t ha kikapcsolod, akkor nem fog menni a 2. GPU játékok alatt szal azt kapcsold vissza normalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest