Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabadosb

csendes tag

válasz boogie84 #4772 üzenetére

Szevasztok!

Köszi a tippet Boogie. Sajnos több, mint 4 windows telepítésen vagyok túl kevesebb, mint fél év alatt, pont emiatt a probléma miatt.
    Volt már XP SP3/SP2, Vista, Windows 7. :D
    Viszont a probléma nem oldódott meg.

Jelen pillanat windows 7-et raktam fel (RC) és feltettem a megfelelő drivereket is.
    Így elindult mind két progi, és szépen végigfutot, nem volt hiba. (Aquamark 3 és 3DMark Vantage).
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy átraktam a kártyát egy másik slot-ba.
    Sajna lesz megint egy XP install, mert a jelenlegi elhasalt a sok driver telepítések és egyebek miatt. :D
    Így kipróbálom ismét XP alatt is a teszteket, és a játékokat. Ha működni fog, akkor az alaplap lesz a ludas. Vagy nem tudm. :(
    Bár ciki megint visszavinni, mert az első alig élt 3 órát. :D De sebaj. Gari van rá. :)

Powerbuldog kérdésre a válaszom:

Eszembe sem jutott, hogy hotfixet rakjak fel. :D
    Lehet, hogy nem kaptam volna hibát, de gyanítom nem segített volna. Ki fogom próbálni így is.

Majd megírom a fejleményeket.

Üdv!

• szabadosb

csendes tag

Közben megkaptam az Aquamark eredményét. :D
    Szerintem komoly gond van ezzel a kártyával.:)

Íme az eredmény:

[link]

Szóval. Ezt meg tudná fejteni nekem valaki? :D

Köszi.

• szabadosb

csendes tag

Sziasztok!

Van egy elég nagy problémám.

Vettem egy Radeon HD 4890-es kártyát, de a játékok állandóan fagynak alatta.
    Maga a rendszer nem fagy le, csak bezárja a programot.
    Más. nem 3D-s program használatánál, tehát átlag irodai, fejlesztői munkáknál nincs probléma vele.
    A memóriát leteszteltem, nincs gond vele. Gondolom, ha a CPU-val probléma lenne, akkor más körülmények között is lefagyna a gép.
    Se a PCMark06/05 se a 3DMark06/05 nem indul el rendesen. Azaz kirakja a kezdő logót, és nem jut el a programig, hogy teszteljem. Az Aquamark 3D elindul, de még nem futtattam végig. Előbb írtam ide.
    Jónéhány driver telepítésén túlvagyok, mind az ASUS, mind az AMD oldaláról letöltve.
    A helyzet nem változott. Ha driver nélkül indítom a programokat, akkor elindul, de nem ismeri fel a különböző funkciókat (bufferelés, stb.).

A kérdésem, hogy mi lehet a baj. Hol keressem a hibát, mert már kifogytam az ötletekből. :)

A gép:
    Asus P5Q Premium
    Intel E8500
    2GB Geil Black Dragon DDR2 1066
    Asus HD 4890/1GB DDR5

Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák