- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabadosb
csendes tag
válasz
boogie84 #4772 üzenetére
Szevasztok!
Köszi a tippet Boogie. Sajnos több, mint 4 windows telepítésen vagyok túl kevesebb, mint fél év alatt, pont emiatt a probléma miatt.
Volt már XP SP3/SP2, Vista, Windows 7.
Viszont a probléma nem oldódott meg.Jelen pillanat windows 7-et raktam fel (RC) és feltettem a megfelelő drivereket is.
Így elindult mind két progi, és szépen végigfutot, nem volt hiba. (Aquamark 3 és 3DMark Vantage).
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy átraktam a kártyát egy másik slot-ba.
Sajna lesz megint egy XP install, mert a jelenlegi elhasalt a sok driver telepítések és egyebek miatt.
Így kipróbálom ismét XP alatt is a teszteket, és a játékokat. Ha működni fog, akkor az alaplap lesz a ludas. Vagy nem tudm.
Bár ciki megint visszavinni, mert az első alig élt 3 órát.De sebaj. Gari van rá.
Powerbuldog kérdésre a válaszom:
Eszembe sem jutott, hogy hotfixet rakjak fel.
Lehet, hogy nem kaptam volna hibát, de gyanítom nem segített volna. Ki fogom próbálni így is.Majd megírom a fejleményeket.
Üdv!
-
szabadosb
csendes tag
Közben megkaptam az Aquamark eredményét.
Szerintem komoly gond van ezzel a kártyával.Íme az eredmény:
Szóval. Ezt meg tudná fejteni nekem valaki?
Köszi.
-
szabadosb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elég nagy problémám.
Vettem egy Radeon HD 4890-es kártyát, de a játékok állandóan fagynak alatta.
Maga a rendszer nem fagy le, csak bezárja a programot.
Más. nem 3D-s program használatánál, tehát átlag irodai, fejlesztői munkáknál nincs probléma vele.
A memóriát leteszteltem, nincs gond vele. Gondolom, ha a CPU-val probléma lenne, akkor más körülmények között is lefagyna a gép.
Se a PCMark06/05 se a 3DMark06/05 nem indul el rendesen. Azaz kirakja a kezdő logót, és nem jut el a programig, hogy teszteljem. Az Aquamark 3D elindul, de még nem futtattam végig. Előbb írtam ide.
Jónéhány driver telepítésén túlvagyok, mind az ASUS, mind az AMD oldaláról letöltve.
A helyzet nem változott. Ha driver nélkül indítom a programokat, akkor elindul, de nem ismeri fel a különböző funkciókat (bufferelés, stb.).A kérdésem, hogy mi lehet a baj. Hol keressem a hibát, mert már kifogytam az ötletekből.
A gép:
Asus P5Q Premium
Intel E8500
2GB Geil Black Dragon DDR2 1066
Asus HD 4890/1GB DDR5Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI Gaming X Trio 3060
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest