Új hozzászólás Aktív témák
-
Aion
csendes tag
Hali sikerült megoldani a csíkozodás gondot, kicseréltük a memória kártyát mostmár jó, csak még annyi lenne hogy akinél volt a gép kicsit furcsálta hogy a cod játékok fix 60fpsel mennek, amikor elvileg többnek kéne lennie, szal ez az érték nem megy se le se fel, de más játék meg megy normálisan a mutató valami ötlet?
-
Aion
csendes tag
válasz
zolisx4 #5700 üzenetére
Még nem próbáltam kia plusz hűtés rátevést, mert arra gondoltam hogy ha az lenne a baj akkor a unkatársam gépén is ki kellett volna jönnie a problémának. Az ő gépén nics plusz hűtések mert nincsenek házba pakolva kinvan rakva minden az asztalra az elején az én gépemet is úgy használta amíg nem volt meg a ház de akkor is csinálta szal csak ebben az összeállításban nem jó valami.
-
Aion
csendes tag
Ok majd megpróbálom valahogy.
-
Aion
csendes tag
Hát igen valahogy úgy.
-
Aion
csendes tag
AKármilyen játékot próbálok ki mindel ezt csinálja.
-
Aion
csendes tag
Teljesen leszedtem az nvidia drivert és amikor nem volt betéve előtte is csinálta. Ez a baj hogy nálunk is megállt a tudomány nem tom mi lehet a gond.
-
Aion
csendes tag
Lefutattam nem tom mennyi időre kellet hagyni 1pecig ment fumark szerint:Max GPU Temp: 73°C
Gpu-z: Gpu temp 57
Gpu temp (MEMIO) 65
GPu temp (SHADERCORE) 56 -
Aion
csendes tag
Már próbáltam nyitott oldallappal úgy is csinálta amúgy Thermaltake v9-es házam van a proci hűtöm Gigabyte G-Power II pro, nem hiszem hoyg a hűtéssel lene gond, szerintem.
-
Aion
csendes tag
Egy Nvidia Geforce 260gtx-el lett kicserélve. A melegedést is kizártuk mert nincs kötött idő mikor jön elő van hogy elindítom a gépet indíttok egy COD 2 multit 2perc után behal az egész, de van hogy az Aionnal fél órán keresztül játszok és utána csinálja, elég rendszertelen. Az Nvidiát is 4napig használtam semmi gond nem volt a géppel munkatársamnál sem volt gond, de amint betettem a gépbe az atit már az aion bejelentkezőképernyőjénél szétesett a kép, de utána meg Dragon age-ztem háromnegyedórán át és semmi.
-
Aion
csendes tag
Hello! Lenne gy problémám ha tudtok segíteni vagy ötletet adni jó lenne. Két hete vettem egy gépet teljesen újat egy munkatársam rendelte és rakta össze, az lenne a baj hogy alapból nincs gond a gépel megy rendesen, de ha elkezdek játszani egy idő után becsíkozódik a kép, szét esik pl, a fegyver egyik fele a mointor tetején másik az alján van, meghasonlók van ahogy képet se ad, befagy a játék és nem tom mi lehet már elég sok mindent próbáltunk, kicseréltük a videókártyát, nálam ment a munkatárs videókarija nála meg az enyém hiba nélkül de ha átrakom az én gépembe az enyémet akkor már baj van. A gépem: Gigabyte GA-MA7770T-UD3P alaplap, Sapphire HD4890 1góGB VAPOR-X videokari, Chieftec GPS-500ab táp, Geil Value 4096mb DDR3 1333mhz CL7 KIT ram, WD 500GB 7200rpm 16mb SATA2 vinyó. Nagyon nem tom mi lehet a gond mert nagyon úgy nézki hogy csak terheleés alatt csinálja mert ha csak az asztal megy semmi gond nincs vele. Rég foglalkoztam gépekkel nem tom mi lehet a baj. Pls help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest