- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
pancsikazun
csendes tag
válasz
pancsikazun #8935 üzenetére
megoldódott a problémám Realtek ATI HDMI Audio Device Driver R1.68 -al
Gondoltam beírom, hátha más is úgy járt mint én.
-
Drexler
tag
válasz
pancsikazun #8806 üzenetére
Nekem van egy HD4890 New Edition 1GB és egy HIS iCOOLER4 CF-be, a neww-nek a hütője sokkal halkabb mint a HIS-é. Csak fujni kell a levegöt a házba 1000-rel. Nagyon melegszenek a kicsikék
-
varsam
őstag
válasz
pancsikazun #8804 üzenetére
viszont akkor arra figyelj, h vaporra mindenképp legyen gari, mert azokból van hibás széria. Ettől függetlenül nem mindegyik rossz, mert sorozatszám szerint nekem is a hibásból van, de már több mint féle éve megy hibátlanul.
CM 690 meg jó lesz -
varsam
őstag
válasz
pancsikazun #8802 üzenetére
Jó kártya a New Ediotion változat is, ahogy itt a fórumon írtak róla, kb egy szint vagy picivel halkabb, hűvösebb is mint a sima vapor-x, szóval jó választás lehet. Annyi, hogy mint szinte minden ilyen típusú hűtővel szerelt kártyánál, jól szellőző ház kell, mert ezek nem fújják ki a házból a meleget és igencsak be tudnak fűteni.
Ezeknél hibás szériáról nem tudok, csak vapor-x-nél. -
varsam
őstag
válasz
pancsikazun #8790 üzenetére
Toxic valamivel jobb, halkabb.
-
GReddy
tag
válasz
pancsikazun #8787 üzenetére
Ez így is van, de mégis hangosabb, mint a Vapor-X hűtő. Ez (az enyém fekete) középen hűt egy nagy böszme csőrendszert, kb 10 cm ventivel. A simán pedig a normál piros ref. hűtő van. Hangosabb, de sokkal. Igazából amióta a Vapor-X hűtős karim van, teljesen néma a gép, nézni kell a neont, hogy be van -e kapcsolva...
A refhűtőnél nem volt ilyen. Én a GBT kártyákat nem nagyon szeretem (volt 8800GTS-em) annyira nem jó, bár olcsó, és nem ment tönkre. De egy Asus, vagy egy Sapphire jóval komolyabb. Hűtőben, GDDR ramban... valamivel több pénzért.
A Vapor-X (gőzkamrás hűtő) egy nagyon nagy találmány, egyesíti a víz és léghűtés előnyeit, azok hátrányai nélkül.
-
GReddy
tag
válasz
pancsikazun #8783 üzenetére
Hahó!
Kiváló hűtő, és nem mellesleg 2Gb GDDR5 van rajta. Igen, szabályozza, sokkal halkabb, mint a 4870 refhűtő, vagy a 4890 ref hűtő. Igazából amíg a Sniper demo nem lett felrakva rá (nvidia optimized) soha nem hallottam a hűtőt. Még a BLUR alatt sem. (Full HD-n maxszal játszom, egyelőre bírja) És nekem volt 35-ért.
-
nevo
aktív tag
válasz
pancsikazun #8783 üzenetére
gigabyte-os oc verzió szerintem egyáltalán nem hangos, egyáltalán nem pörög maxon a ventije, hacsak kézzel nem állítod be
a 4870 refes hűtő sokkal hangosabb volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest