- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
haxxika #6198 üzenetére
Sajnos nem tudom neked megmondani, mert nekem csak a "free" változat van 3Dmarkból, és ott egész más pontokat ad... Ezt találtam: [link]
Amúgy milyen grafikai beállításokon játszol? Mert még az I7-es, 6GB ramos 4890-es gépemen se lehet maxra felhúzni... Belefér a beállítás 1024MB VRAM-ba? (A grafikus beállításoknál írja) Mondjuk nekem Medium textúrákkal, 1680*1050, 80 körüli látótávolság és detail distance és a többi maxon már jól ment, ha 3,2Ghz környékére felhúztam a procit.... A grafiaki hibák pedig úgytűnik nekem azért lehetnek, mert túl komoly beállításon próbálod... (Nekem nem volt semmi ilyesmi...Egy helyen volt olyan bug, hogy a kocsit "elnyelte" a köd, de ahogy kijöttem belőle, elmúlt a dolog...
)
-
HSM
félisten
-
Cölöp
tag
válasz
haxxika #6160 üzenetére
A 400-as táp tényleg necces! Főleg egy négymagos proci mellett. Igaz nekem q6700 van, ami nyeli a watt-ot, mint kacsa a nokedlit. A 400 táp egyszerűen kevés volt, 3d-ben kis idő után restartolt. Most az Enermax-al vígan szaladgál minden, atomstabil a 12 V. A két ünnep közt majd kicsit megpiszkálom Catalystban, hátha meg a 900/1000.
A HIS iCooler-hez: nekem teljesen hangtalan, a többi venti elnyomja a hangját. (viszonyításképp egy 2900 Pro-t simán hallottam). Engem csak az zavar ebben a HIS -ben, hogy nincs VRM hőérzékelő benne.
És így van: a nem ref. hűtős verziókhoz (amik nem kifele tolják a meleget) kell a jól szellőző ház. Nekem üresjáratban 5 fokot emelkedett a CPU hőmérséklete a 2900Pro-hoz képest. -
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest