Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Arra vigyázz, hogy a kép nem mindig stimmel....
Kérdezz rá, olyan-e a hűtése, nehogy meglepi érjen, mert a sapphire-nek már van egyedi hűtésű ilyen karija... (A boltnak meg nem kötik az orrára, éppen milyen hűtős...)
Nekem refi karim van, megbízható, jól megtervezett kari, nem is túl meleg, kifújja a meleget maga után a házból, de elég zajos. (De nem is elviselhetetlen, kicsit finomhangolva 775/925Mhz-en már egész csendes 1,83V-on...
)
-
thoo2
csendes tag
ha nem ezt hanem ezt veszed Ati Radeon PCI-e HD4890 1Gb Sapphire OC
akkor a hűtése kb 2 óra játék után mát kezd zavaró lenni (állatában hang nélkül játszok, ha hang van abszolút nem zavar) de nem vészes gépházoldalát én levettem és a gpu ja 901 mzh-n for Ram 1000mzh ennél a toxic volt jobb amit te néztél kicsit elmarad teljesítményben de gondolom nem sokban tér el az én OC-s kártyámtól teljesítményen kívül. Nekem 2 óra megfeszített játék után 65 fokkos a kártya gyári hűtéssel szóval korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest