- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevo
aktív tag
válasz
Qwertrt #9951 üzenetére
Azt értem alatta, hogy nem fogod tudni feltenni rá a hűtőt, mert nem kompatibilis a kártyára, így csak házi barkácsolással tudod rátenni, ami nem mindig szokott jól sikerülni. Így ha nem vagy megelégedve a hűtésével, akkor kereshetsz rá egy gyári hűtőt (nekem giga oc volt, amin egy zalman működött és nagyon jól tette a dolgát) Még a pasztázás is segíthet ha minőségivel kened be, de 5 fok minusznál többre ne számíts. Én a helyedben egy fillért sem költenék rá, inkább amit rálocsolnál tedd félre és gyűjtögess egy másik kártyára
-
Revenge
tag
válasz
Qwertrt #9949 üzenetére
szerintem ne buheráld rá azt a hűtőt, a gyárija szépen teszi a dolgát, egy újra pasztázás is sokat tud segíteni, ezeken a kártyákon sajnos már olyan a paszta mint a metró aluljáróban a mozgólépcsőn a rágó szóval pasztázd újra rakd össze és nyertél is egy kis zajszintet. Mert ugyanúgy engedi majd 90C környékére felmenni, csak alacsonyabb fordulattal hűti vissza a kártyát. A furmark meg egy olyan extrém teszt, hogy egyik játék sem tudja annyira leterhelni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest