- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Nekem volt XFX referencia tökéletesen ment és akivel elcseréltem annak is meg közel 1 éves a vga .
Az nem lehet hogy az Iponba hibás széria ment
Én a tápegységgel voltam igy a nagyon reklámozott márka na abból az első 20 percet birt a második 1 napot utánna vettem meg ami most van -
HSM
félisten
Vigyázz, már a régebbi XFX lite is csak nyák-ban volt referencia, a hűtése valami "okosított" dolog volt! Nekem 100% refi Asus-om van, a kari megjelenésének másnapján vettem, áprilisban, azóta megy, hibátlanul.... Annyira nem is forrófejű, játékban nem igazán látni 70-80 fok felett.... (A VRM-et fel lehet húzni 100 fokra, de játék alatt inkább a 70-75 fok a jellemző) És a házba alig melegít. Ellenben elég hangos a hűtés sajnos terhelés alatt. Én ezért is lőttem be ATT-vel 1,183V 775/925Mhz-re, így jóval halkabb, hűvösebb, és elég gyors.
Ajánlani a refit tudom, mert megbízható, rugalmas, igényes darab, de terhelve elég hangos. Olyan karit viszont nem tudok ajánlani, amit nem próbáltam, és nem tudom azt se, mire lenne szükségetek....
Itt egy kép, mit kavart az XFX a refinek tűnő hűtésükkel: [link][link] (Onnan feltűnő, hogy fémszínű a lemez az alján, rövidebb, és van egy derékszög a ventinél, míg a gyári hátsó része teljesen íves)
Refi:[link][link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest