- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Lényeg az - ahogy írtad is - egy gyalázat hogy egy gyártó ezt megengedi magának, hozzátenném, mindegyik kártya új, bontatlan belső zacsiban volt.
Tehát azt sem lehet feltételezni hogy eleve garba visszaküldött kártyát adtak másik ill. újként. Ha jól rémlik mindegyik kártyának azonos referencia hűtése volt, tehát a Lite megegyezett az XT verzióval. A nyákról nincs infóm, nem néztem. (Mint írtam nem az enyémek voltak csak én intézem a garanciát mert az én regemmel lett rendelve az első kártya. A hibajelenség mindhárom esetben az én gépemben is azonos volt).Ezek után milyen gyíártótól érdemes 4890-est rendelni ? De a refhűtőseket hanyagolnánk, elég forrófejűek.
-
somé
őstag
Jelezném, aki XFX 4890 1GB-os kártyát vásárolna az ne tegye, havernál a 3. adta meg magát.
(Mindegyik Iponos, most már lesz lehetőség más gyártót ill. másik típusú kártyát választani, a 3. után ez lehetséges).Az első kapásból nem adott képet, a 2. egy hónapig bírta, 3d-ben kocka hegyek. A 3. alig 2 hete van meg, ez már driver nélkül is 2d-ben trágya.
Az első kettő helyett újat adtak, tehát javíthatatlanok ahogy minden bizonnyal ez a 3. is az. Ezek után gyébként is másik kártya lesz kérve vagy a vételár visszatérítése.Még jó hogy garanciafutár van, a garanciális ügymenet viszont probléma nélküli, max 2 hét.
Csak már lenne egy normális kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- LEGO klub
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest