- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
Hát persze... a gyártónak az mindegy ha kinyírod a szerett kártyád, úgy is veszel másikat, ami persze nekik jó. Persze ha magától megy tönkre húzás nélkül az már más tészta. Legyen szíves mindenki odafigyelni arra hogy lehetőleg ne egy hermetikusan lezárt dobozban használja a kártyát egész napos 3dmark nyúzás mellett, mert nem hiszem hogy jót tenne neki
Sajnálom hogy eladtam az enyémet, nagyon szerettem, de sajnos pénzhiány...
na majd ha jön az ösztöndíj
-
kilincs89
tag
válasz
toldlea #23524 üzenetére
nemhiszem, ami az enyém volt, a megjelenése után vásárolta az előző tulaja a papírja szerint, és nálam is hibátlanul teljesített, aztán eladtam haveromnak, és nála is tökéletesen működik a mai napig
igaz nagyon melegszenek, talán azért halnak meg... mindenesetre én lecseréltem a hűtést rajta egy accelero L2-re, plusz a memóriák is kaptak hűtést és úgy egész hűs maradt. Igaz egy keményebb játékmaraton után elérte a 85C°-ot...
-
kilincs89
tag
közben megint kérdeznék tőletek... most reggel csinálgattam a gépem, és arra lettem figyelmes hogy ez a bizonyos 4850es kártya "zörög". mármint valami statikus zörejt ad ki néha magából... jelenthet ez valamit? lehet ez valami hibának az előjele?
-
kilincs89
tag
nah rájöttem hogy nekem van itthon egy AC Accelero L2 hűtésem, gondoltam megnézem rá megy e, és ráment, voltak hozzá ram sünik is, azokat is rátettem! Ezzel már mindjárt barátibb, egy ilyenről van szó. most terhelés alatt is max 85 fokra megy fel, egy óra gta 4ezés után néztem meg, semmi gond nem volt...
-
kilincs89
tag
sziasztok! vettem egy asus hd4850 1GB-os kártyát, elkezdtem játszani vele, és egyszer csak elsötétült a kép. újraindítottam a gépet és jó volt, de legközelebb amikor játszottam vele, akkor felment 110fokra a memóriák hőmérséklete... szerintem ez nem normális, pedig gyári hűtés van hozzá... mit tehetnék ez ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest