- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.simmons
csendes tag
Már 2x újraraktam, de még mindig ugyanez a probléma!!!! Érdekesség képen haver régi gépén hibátlanul működik!!
-
w.simmons
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy mitől fagyhat ki a gép az Asus AH3650-es kártyával és 450w-es táppal, Abit NF7 alaplappal? A windowsnak amikor be kellene jönnie mindig kifagy. Nagyritkán, nagy nehezen kb 10ből 2szer jön csak be a windows. Már próbáltam többféle illesztőprogrammal de mindig ez volt. mi lehet ez??
-
w.simmons
csendes tag
minek nézzek utána?
-
w.simmons
csendes tag
A videókari dobozán az van hogy 350w-s vagy nagyobb kell, úgyhogy tuti, hogy a tápnak jónak kell lennie.
-
w.simmons
csendes tag
válasz
belaazallat #518 üzenetére
500w-as, de szerintem az se valami nagy szám!
-
w.simmons
csendes tag
Jah és havernak teljesen hibátlanul működött, mrt kipróbáltuk nála, neki egy régi Asus alaplapja volt!
-
w.simmons
csendes tag
Hali
Vettem egy Asus AH 3650 Silent 512Mb-s videókarit és amikor be kellene jönnie a Windowsnak (XP) mindig kifagy a gép. Abit NF7-S2 alaplapom van, AMD SEmpron 3000+-os proci, 1,5 giga ram és valami névtelen 450w-es táp. Mi lehet a gond??? Már tiszta ideg vagyok!! Már újraraktam a windowst is de még mindig ugyanez. Viszont valahogyan, kb 5-ből 1szer nem fagy ki és bejön a windows. most mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest