- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! nálam más a gond. Gondol egyet a gépem és akár néhány percig neki áll villogni a monitoron a kép erősebb fénnyel/normál fénnyel. A proc kihasználtság pedig párhuzamosan megnő. A legúljabb 9.9 AGP Hotfixes Catalystot használom. Újratelepítés megvolt, továbbra is van a hiba. Mi lehet a baj?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
belaazallat #1216 üzenetére
Igen, felraktam a foltokat is, de az valóban nem segített. A megoldás a nevezett dll fájlban van. én átneveztem direccpll_.dll -re. Valószínű a törlés is jó, azt nem próbáltam.
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy Asus AH3650 Silent HTDI/512MB AGP kártyához.
A baj csak annyi, hogy meg szerettem volna tudni mennyi pontot teljesít a 3D Mark-ban az előző kártyához képest, de bíz egyik 3D Mark sem indult el. A gámák rendesen futnak, a régi nVidiás karit meg tudtam mérni. Semmi más nem változott csak a vidkari, no meg a drivere. Aztán felhuztam egy új rendszert, driverek fel, 3D Mark 2005 vagy 2006 fel, indít és csak a logoig jut el, majd a program nem válaszol majd a Task Managerrel kell kilőni.
Mi lehet a gond? Talán driver? Probáljak az Asusos driveren kívül mást? De azt meg nem tudtam az ATIs nem ment rá fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest