Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killer15

csendes tag

válasz belaazallat #1152 üzenetére

Hali!

Sajnos nem tudtam kipróbálni másik gépben, nincs húzva a proci, a táp amivel ki lett próbálva az 1 chiftek 500w-os táp, a kártya teljesenen tiszta a hőfok kb50 fok körül van, driver pedig a gyári amivel kaptam a karit volt még a gyártói oldalról 8.9 és 9.6 ezek Xp driverek (Xp van telepítve eredeti), Most az elmúlt 2 nap alatt eljutott odáig a gép, hogy kiírja a biosszal valami nem jó, abból is letőltöttem a legutólsót az abittól és felraktam most meg az everest ir csak annyit ki, hogy a "dma" (remélem jól írtam) a bios-ban nem működik rendesen nemtud helyes értékeket kiolvasni, de lehet hogy ezt csak azért rja ki mert a chipset hűtőmnek néha eltűnik a bips-ban a fordulat száma aztán meg megjelenik 1 pillanat múlva.
    Már simán csak net közben is lefagy, a memóriákat is teszteltem egyesével és mind ugyanolyan tökéletesen működik mindegyik kártya helyen.

Köszi eddigi válaszod, várom a következő megoldásokat.

• killer15

csendes tag

Segítsen valakííííí.

Nekem is van 1 3650-sem (AGP) és folyton lefagy a képernyő vagy minden szó nélkül újra indul és nincs hiba üzenet csak a szokásos (súlyos rendszer hiba után állt helyre a rendszer).
    A gép: IC7 lap, 400w táp, 2Gb ram, 3Ghz preskot, sata vinyo
    Az xp-t 2X újra raktam, videó drivert 3x, procit memóriát ffullon teszteltem és minden tökéletesen megy ja és tápot is cseréltem.
    Légyen szíves valaki írjon valami megoldást mert már megőrülök, vagy megy vissza gariba :W :W

Új hozzászólás Aktív témák