- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- iPhone topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer15
csendes tag
válasz
belaazallat #1152 üzenetére
Hali!
Sajnos nem tudtam kipróbálni másik gépben, nincs húzva a proci, a táp amivel ki lett próbálva az 1 chiftek 500w-os táp, a kártya teljesenen tiszta a hőfok kb50 fok körül van, driver pedig a gyári amivel kaptam a karit volt még a gyártói oldalról 8.9 és 9.6 ezek Xp driverek (Xp van telepítve eredeti), Most az elmúlt 2 nap alatt eljutott odáig a gép, hogy kiírja a biosszal valami nem jó, abból is letőltöttem a legutólsót az abittól és felraktam most meg az everest ir csak annyit ki, hogy a "dma" (remélem jól írtam) a bios-ban nem működik rendesen nemtud helyes értékeket kiolvasni, de lehet hogy ezt csak azért rja ki mert a chipset hűtőmnek néha eltűnik a bips-ban a fordulat száma aztán meg megjelenik 1 pillanat múlva.
Már simán csak net közben is lefagy, a memóriákat is teszteltem egyesével és mind ugyanolyan tökéletesen működik mindegyik kártya helyen.Köszi eddigi válaszod, várom a következő megoldásokat.
-
killer15
csendes tag
Segítsen valakííííí.
Nekem is van 1 3650-sem (AGP) és folyton lefagy a képernyő vagy minden szó nélkül újra indul és nincs hiba üzenet csak a szokásos (súlyos rendszer hiba után állt helyre a rendszer).
A gép: IC7 lap, 400w táp, 2Gb ram, 3Ghz preskot, sata vinyo
Az xp-t 2X újra raktam, videó drivert 3x, procit memóriát ffullon teszteltem és minden tökéletesen megy ja és tápot is cseréltem.
Légyen szíves valaki írjon valami megoldást mert már megőrülök, vagy megy vissza gariba
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- Éjszakai műszak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest