- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeppErKorN
tag
Az attól függ. Az Asus passzív hűtésű, ha jól tudom, a Sapphire meg aktív.
Az 512 MB memóriára nem sok szükség van, mert mire kihasználná a kártya, már régen a 0 FPS felé konvergál a teljesítménye.
Ha szeretnéd kicsit húzni a kártyát (a CCC-ből Móricka módra, egyszerűen is lehet), akkor az aktív, ha inkább a csendre vágysz, akkor a passzív.
És ha nem gyári órajelen járatod a rendszered, akkor lehetőleg fixáld a PCI-E frekit 100-ra. -
PeppErKorN
tag
DDR3-ast én sem láttam már egy ideje a kínálatban, pedig létezik.
A CCC-t egyelőre érdemes gyári beállításokon hagyni, később pedig próbálkozni a különféle képjavítási beállításokkal.
A monitor felbontást a Vezérlőpult/Megjelenítés pontból a Beállítások fülön állítsd 1024x768-ra, vagy 1280x960-ra, 32 bites színminőséggel, ahogy a szemednek a legjobb. A Speciális kapcsolóval belépve a Monitor fülön a frissítési frekvenciát próbáld meg a lehető legmagasabb értékre állítani, de a 85 Hz-nek mindenképp mennie kellene. Ezekkel a beállításokkal fog majd a CCC is operálni. -
PeppErKorN
tag
Nálam elég szokott lenni az ATI-Software Uninstall Utility, az is a Vezérlőpult/Programok eltávolítása elérhetőségen keresztül. Eddig még soha sem volt problémám egy friss driver telepítéséből.
Azért egy Driver Cleaner-es takarítás valószínűleg nem árthat.
A HDMI funkció meg nem érdekes, ha nem használod. -
PeppErKorN
tag
Valami ilyesmit ír az AMD-s link:
For Radeon HD 2000 and Radeon HD 3000 series products please download the AGP Hotfix Driver
For all other AGP based graphics card listed above please download Catalyst 8.2 or higher.
Ezexerint Neked a 9800-hoz a "Catalyst 8.2 or higher" kellene, természetesen az előzetes driver-eltávolítási procedúra után. -
PeppErKorN
tag
válasz
TheLion001 #571 üzenetére
Mindkettőnek 256-os a memória interfésze, a 3850-esét elírták.
A memória órajelét meg úgy tudod összehasonlítani, ha a 3850-esét megfelezed, vagy a 3870-ét megduplázod. Ha a keretbe belefér, akkor a 3870-est javaslom.Mod. OFF
-
PeppErKorN
tag
válasz
TheLion001 #564 üzenetére
Én a HD4670-et sem hagynám ki a számításból. Sokak szerint egy szinten lesz a 3850-el, ha kiadnak hozzá egy normális drivert.
A 3650-el jól elboldogulok, de már vannak jobbak nála ebben a kategóriában.Mod: Ha sürgős, akkor talán a 3850/3870-ből válassz.
-
PeppErKorN
tag
Mivel ez a kártya passzív hűtésű, arra figyelj oda, hogy a házad normálisan szellőzzön, legalább 1 db ventilátor javasolt bele. Egyébként, ha nem elsőrendű szempont a némaság, inkább aktív hűtésűt válassz.
A lap alján láthatók szerint 1 db 4-es tápcsatlakozó kell ennek a kártyának. Legalább 350W-os tápot ír elő, de egy minőségi 300W-osnak el kell vinnie. Erről inkább kérdezz itt.
Ezek szerint pedig a lapod csak a DDR memóriát képes kezelni. -
PeppErKorN
tag
Én egy ASUS EAH 3650 TOP-ot használok, 900/1010 MHz-el jól muzsikál. A venti fordulatot fixáltam 60%-ra, így a melegedés szóba sem jöhet.
A 256 MB memória elég, mert nagyobb felbontásokon már amúgy is kevés ez a kártya.
Ha Nálatok nincs nagy választék és nem akarod a postát reckírozni, javaslom, hogy valamelyik hálózatból (Gépbolt, Bestbyte) rendelj le egy ottani partnerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Medence topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest