Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adamka16

őstag

válasz lsc #942 üzenetére

Én is csodálkoztam rajt anno, hogy ez milyen felbontás. Az xbox 360 tud az új frissítéssel ilyen felbontást. Máshol nem találkoztam vele én sem. Pedig vagy 2 évig azon a felbontáson használtam egész eddig. majd megbarátkozok az 1280*960-al.. más választásom nem nagyon van :( :( :(
    Van még pár problémám az új kártyámmal.
    1. Sima TV kimenetre ha rákötöm a tv akkor annak a képe fekete-fehér. a régió is jól be van állítva, próbáltam már mindent a catalystban de semmi változás... valamint a színház módot se tudom beállítani, mert ha klónozom a monitor képét akkor nem vált át filmnézésénél teljes képernyőre, pl ezt a 9600-al nagyon szépen tudtam használni, aztán valamiért bedöglött a TV-OUT-ja azóta sem tudom miért... nagyon kontrasztos volt és ahol piros volt ott kirívóan világított a piros.. sztem a kártya ment kicsit tönkre, de amúgy más baja nem volt..
    2. Vista alá nemtudom feltenni az istenért sem a legújabb hotfixes ati drivert. xp-re is nehezen ment csak reinstallal de végül sikeres lett, de vista alá nem. feltelepítem és az újraindításnál vagy fekete képernyő fogad a bejelentkezési ablak helyett, vagy sikerül elindítanom a rendszert és a CCC-t akarom indítani akkor azt írja ki, hogy nincs megfelelő driver telepítve.

Valaki tud rá ötletet azt szívesen várom

Új hozzászólás Aktív témák