- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Én is csodálkoztam rajt anno, hogy ez milyen felbontás. Az xbox 360 tud az új frissítéssel ilyen felbontást. Máshol nem találkoztam vele én sem. Pedig vagy 2 évig azon a felbontáson használtam egész eddig. majd megbarátkozok az 1280*960-al.. más választásom nem nagyon van
Van még pár problémám az új kártyámmal.
1. Sima TV kimenetre ha rákötöm a tv akkor annak a képe fekete-fehér. a régió is jól be van állítva, próbáltam már mindent a catalystban de semmi változás... valamint a színház módot se tudom beállítani, mert ha klónozom a monitor képét akkor nem vált át filmnézésénél teljes képernyőre, pl ezt a 9600-al nagyon szépen tudtam használni, aztán valamiért bedöglött a TV-OUT-ja azóta sem tudom miért... nagyon kontrasztos volt és ahol piros volt ott kirívóan világított a piros.. sztem a kártya ment kicsit tönkre, de amúgy más baja nem volt..
2. Vista alá nemtudom feltenni az istenért sem a legújabb hotfixes ati drivert. xp-re is nehezen ment csak reinstallal de végül sikeres lett, de vista alá nem. feltelepítem és az újraindításnál vagy fekete képernyő fogad a bejelentkezési ablak helyett, vagy sikerül elindítanom a rendszert és a CCC-t akarom indítani akkor azt írja ki, hogy nincs megfelelő driver telepítve.Valaki tud rá ötletet azt szívesen várom
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubuntu Linux
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest