- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Háj!
Referenciaképpen elmondom, hogy haver 2.4-es celeron-os 4X AGP-s Asrock lapjába belepróbáltuk az én Powercolor HD3650-esemet, rögtön XP telepítés után, és futtattunk rajta egy 3D mark 01-et. Kb 10e pöttyöt csinált, ami nagyon rossz eredmény. Nekem a Sapphire 9600Xt-m az én konfigomban (3.0Prescott, 8X AGP-s lap) csinált 13-14e pont kürül. Szal szerintem nagyon sokat számít a 3650-nek a 8X AGP sebesség, na meg azé a proci is. 3Dmark03-ban csinálok a 3650-nel majdnem 10000 pöttyöt míg a 9600Xt-vel 3500 körül. Én a helyedben nem vennék bele
Maximum úgy, hogy lapot cserélnék, úgy még megérne tán. De jobban jársz, ha gyűjtesz inkább egy új rencerre, manapság már viszonylag kis pénzből, nagyon jó gépet lehet összerakni PCIe karival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest