- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Nyiscsák #818 üzenetére
Hangja nincs egy szál se, olyan csöndes, mint a mese, csak furának tartom, hogy nem egyenletesen lassan megy, hanem megy-leáll. De most nyomtam egy kis UT 3-at és direkt figyeltem közben a ventit, elindult, ahogy kell és ment is végig szóval úgy tűnik semmi gond. 40 fokra hűtötte le a kártyát, és miután kiléptem azóta megállás nélkül megy a venti. Nem nagyon látok benne logikát, de úgy tűnik gond nincs...
Persze azért jó lenne, ha valaki írna vagy két sor véleményt -
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák #454 üzenetére
Milyen következtetést sikerült levonni?... Ja még 1 adalék a ventifelhelyezéssel kapcsolatban, minél jobban a közepe felé célszerű felrakni majd, így elkerülheted azt ahogy majdnem én jártam, nevezetesen a venti lapátjai hozzáértek a közelben lévő SATA foglalatokba dugott kábelbe, csak indítás előtt szerencsére megforgattam a lapátokat.
Kártya kivesz, venti feljebbrakva
-
icon
senior tag
válasz
Nyiscsák #445 üzenetére
Nekem egy HIS HD3650 IceQ-m van, arra felment. Pár dologra azonban vigyázni kell:
- a hőcsőnek célszerű a foglalat felett elhelyezkedni, különben nem lehet abba beletenni majd a kártyát. Ezt úgy éred el, hogy a hűtő felhelyezése előtt kilazítod azokat a csavarokat, melyekkel beállítható a kívánt magasság (én feltoltam teljesen)
- célszerű a házban lévő kábeldzsungelt valami rendezett formában kialakítani, hogy ezen hűtővel szerelt kártyád bemehessen a helyére, mert különben szép kis közelharc alakul ki, mire bejátszod a kártyát a helyére
- én használok Turbo Module-t is, de sima ventikkel is megoldható.
Nálam a végeredmény idle:38 fok, terhelve a GPU Caps Viewer Fur Rendering tesztjével 50 fok átlag 50fps 820/920 MHz-en
Elégedett vagyok az addigi 44/70 helyett, melyet a gyári hűtő produkált valamiért folyamatosan alacsony fordulatszámon tekerve...
-
Mania
senior tag
válasz
Nyiscsák #445 üzenetére
Most rendeltem egy S1 rev.2-t. Amúgy a gyártó szerint felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- VR topik
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest