Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz mokus1 #13122 üzenetére

Veszel egy Accelero S1 Rev2-őt, 4200Ft (egyetlen lyukat kell fúrni egy kettesfúróval a feteket hűtő hűtőbordába, mert annak nem jó helyen van a kettőből az egyik furata és utána egy átmenő csavarral már fel lehet tenni.)
    Átmenő csavarnak jó pölö egy alaplapi csavar, ami biztos van neked is, mert annak ott az anyája a házban, nekem spec ilyenem volt itthon, tökéletes a célra.
    Szükséged lesz további 8 darab ramsünire, mert a hátlapi lemezt nem tudod feltenni, az S1 miatt meg egy turbo modulra. A kettő együtt volt 2830Ft a PcGear-ben épp ma voltam.
    4200+2830=7030Ft-ból megvan és ugyanott vagy.

Az egyetlen dolog ami picit dreha volt, hogy 9 ramsünit adnak az Accelero Extreme-hez, az S1-hez viszont csak 8-at, így 1 hiányzik, mert van a karin még egy melegedő egészen pici négyzet formájú alkatrész. Nem tom mi az, de nem okozott gondot, mert adnak viszont az S1-hez egy ragasztócsikkal ellátott lemezt (ez a 8800GT-hez van, nem kell megtartanod mert van 8 ramsünid pluszban) , amiből egy kombinátfogóval 1 perc alatt hajlítasz rá egy olyan fomát, ami egyrészt rátapad a 9. alkatrészre, hiszen rajta az öntapadós csík, másrészt eleve olyanra hajlítod, hogy miután felcsavarozod a GPU-hoz az S1-et a nagy hűtőborda oda is szorítsa, szal tuti nem esik le és van akkora felülete, mint egy ramsüninek, szal meg lehet oldani minden további nélkül egy kis kreativitással és nem olyan hangos, mint egy Xtreme.
    A 45 fok a GPU-ra szerintem tök rendben van, a többire meg ugyanazokat a ramsüniket teszed ígyis-úgyis.

Új hozzászólás Aktív témák