- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
msgt.fubar #10727 üzenetére
Nem vészes, kell egy 4-es vagy 6os
fémfúrószár, és kb 10mp az egész. Megméred hátulról, hogy hova kell esni a luknak rajta. Tényleg nevetségesen egyszerű, semmilyen skill nem kell hozzá.
-
Armando_19
őstag
válasz
msgt.fubar #10723 üzenetére
Rámegy! 1+ lukat kell fúrni a VRT hűtőbordába és annyi.
-
Armando_19
őstag
Hát kiléptem a klubból
Most 320GTS van ideiglenesen, de ha elmegy jöhet az 512-es 3850. -
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10635 üzenetére
Ja, nekem is van valami para már. 4. videókártya volt a gépben ugyanazzal az oprendszerrel, volt már egy NV kari is, 7.7,7.8,7.9 catalyst is megfordult már... 8.1 csak win reinstall után rakom már csak fel... teljesen meg van zuhanva, játékok alatt is megcsapttant a teljesitmény...
-
Armando_19
őstag
Fura, e8200@4240mhz csak 1000 pontot dobott a 3d05-ön...
De cpu score nagyon durva lett.
-
Armando_19
őstag
válasz
gabcsikovo #10550 üzenetére
Helló!
Tegyél fel egy everestet, és ez kiírja majd, milyen fajta VGA van a notidban. Onnantól pedig ATI oldaláról le tudod vadászni, elég jó navigációs menüje van. -
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10540 üzenetére
Oldalukon sincs kiírva, csak ilyet láttam:
Leírás
Garancia2 év.
Vissza terméklistához
* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
A kiemelet részre tudnak hivatkozni árváltozás miatt is
DE nem baj, reméljük azért csak nem vernek át! -
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire #10523 üzenetére
Persze, de ki tudja meddig!
Na de én most nem értek pár dolgot.Sincinek is 20K körüli eredmény jött ki 3d05 alatt. Nekem is első tesztre valami hasonló volt, és valamelyik nap nyomtam még 1-et, és csak 17K lett. Valami bezavarhatott neki? Elég kancsó érték ez a 17K szerintem. Procim 3710 ment/megy mindíg -
Armando_19
őstag
válasz
DrDody #10457 üzenetére
Nincs.60ért akarta adni, de mikor mutattam neki, hogy 55ért már új 8800GT 512-t lehet venni, kicsit lelankadt a lelkesedése.A következő kérdése már az volt, hogy ha 45-ért adja, átveszem e tőle.
Szóval ha valakinek kell egy HD2900PRO 512/256bit, lehet hamar eladó lesz az enyém. -
Armando_19
őstag
Qru tesztjéből kiderül, hogy nem igazán vannak egy szinten.Hál istennek egyre jobbak hozzá a driverek. Tényleg, elég láma kérdés.Ha most van fent 7.11 catalyst, és csak simán rátelepitem a 7.12-est, akkor minden klappol majd és megy tovább úgy mint rég? Gondolom nem borul meg tőle a rendszerem.
-
Armando_19
őstag
Tudja valaki, hogy az Accelero S1-en kívül milyen hűtők mennek fel R600 GPU-ra 6K környékén esetleg? (lehet akár 8is, de ne 13 mint a HR03... annyiért már nagyobb radit veszek, és erre egy vizesblokkot..)
-
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire #10370 üzenetére
Helló!
VGA-ra nem nagyon éri meg vizhűtést rakni mostanság. Mindenki cserélgeti a kártyákat, és nem nagyon lehet utána eladni a blokkot. A 7900 tulajok jól jártak, mert felmegy a heatkiller blokk a 8800GT-re, de sajna itt nincs ilyen kompatibilitási megoldás. Jobban megéri egy Accelero S1-et venni, mert azon még túl lehet adni. Én sem vizezem le a VGA-m, mert teljes anyagi buktát jelentene.
Bigwater meg amúgy sem birná el a CPU+VGA párost egy szimpla radival, és a pumpája sem valami erős megoldás. -
Armando_19
őstag
válasz
zsola21 #10013 üzenetére
Ahogy kolléga elmondta, elég procilimites a dolog. Nálam nem húzott kártyára dob 19xxx-et, haverom majdnem azonos konfigja csak 3ghz-re húzott procival 17200-at kap.
Próbálj a prociból egy kis +naftát elővarázsolni, 3-3200mhz már optimális lehet a kártya normális kihasználására! -
Armando_19
őstag
jaja, én is töröm a fejem, milyen sínnel lehetne fix rögzítést csinálni neki oda hátra. Lehet csak körbe kéne néznem a pinyóba, kincseket találnék. Szeretek barkácsolgatni is, lehet csinálok egy az egész házat áthidaló sínt. Csak félek, hogy elrontom a légmozgást... Majd kiderül
-
Armando_19
őstag
Nice!
Jó nagyon ez HD2900PRO, én is csak vicsorgok a game-ek előtt amióta megvan.Most intézek majd egy 22" W tft-t.
Ezzel kapcs van valakinek tapasztalata? 1680X10xx natívot tud a moncsi.Gondolom elegendő bőven még a mostani játékokhoz ilyen felbontáson is a kártya. Most sem nagyon volt semmi ami megizzasztotta 1280x1024-ben. -
Armando_19
őstag
Érdemes felrakni ez a 7.12-öt? Vagy ne szivjak vele. Ebbe már raktak ATI override toolt?
-
Armando_19
őstag
válasz
Gaboman #9231 üzenetére
Ja,de mikor rájövök, hogy mennyi az eredeti PRO magfeszültség, adok ennek a 256bitesnek rendesen. Bár Megvallom az őszintét, egyenlőre semmilyen játékkal nem volt vele gondolom 1280-ban,szal lehet nem is piszkálom
Meg régebben már leírták, csak nemtudom milyen szóra keressek rá... 5 perce szívok vele, hogy hogyan lehet szoftveresen átírni a biost,é s adni neki kraftot
-
Armando_19
őstag
Megjött a kártyám!
Sapphire HD2900PRO 512.
-
Armando_19
őstag
Ma jön meg a kártyám... -.- Atomüberbenchmark nap lesz ma
-
-
Armando_19
őstag
válasz
Silenzio #9004 üzenetére
Jó nem kell egyből bolhából elefánt viccet csinálni.Csak próbáltam fejtegetni a szálakat, mert nem akarok übermódon belebukni a dologba.Más nyákra ültették a dolgokat, rendben!
Punk tum, téma lezárva!
Na de ha már a bios: valaki linkelne egy progit, amivel lehet biost módosítani? Adok én neki feszt, max megadja magát3 napon belüli csere garancia meglesz!
(nem kell izgulni, saját kócerájba lesz garis, mielőtt valaki megkövezne, hogy milyen bunkó egy vásárló vagyok
)
-
Armando_19
őstag
válasz
Silenzio #8996 üzenetére
Nem lehetséges, hogy csak biosból van letiltva rajta a +256bit? Gondolom nem terveztek új nyákot a kártyának, vagy nem vágták át lézerrel minden egyes darabon a szakaszt.
Bios editor? Na mindjárt megnézem. Lesz egy ilyen kártyám úgynézki, és azért akarok neki sok sok sok naftát adni. -
Armando_19
őstag
HD2900PRO 512mb/256bitnél próbálkozott már valaki bios flasheléssel?
Rá szeretnék húzni egy 512bites biost, bár nem vagyok benne biztos hogy működni is fog. S3 PCI-os VGA-val gondolom vissza lehet csinálni, ha valamit elrontok. Esetleg V-mod? -
-
Armando_19
őstag
válasz
Gaboman #7697 üzenetére
Illendő is lenne. Erőforrások tekintetében elvileg jobb az XT, de sajna gyakorlat nem ezt mutatja. Új szérián sem változtatnak gondolom túl sokat, csak az ÁRÁT
XT-t már nem is lehet rendelni, teljesen megszűnt a behozatal.Pár PRO kódorgott még, de már teljesen a hD3870 és 3850-re koncentrálnak. -
Armando_19
őstag
válasz
Armando_19 #7633 üzenetére
Ma jött 10db Expertbe.
-
Armando_19
őstag
nemtom hogy volt e már, de jönnek a HD2900GT-k.
VGA SAPH PCIe HD2900GT 256MB FULL 42000huf bruttó. -
Armando_19
őstag
Megtudakoltam nagykerben, előfoglalásosoknak 24-én lesz kapható HD2900GT.
Árat még nem mondtak. -
Armando_19
őstag
Ja igen, hétvégén óriás teszt.
-
Armando_19
őstag
Olvassátok csak az aláírásomat!
-
Armando_19
őstag
válasz
Achill3uS #4005 üzenetére
Utolsó off
Ja csak nekem fontos a számla, pega 5el olcsóbban hozza, viszont én 10et tudok levadászni az árából az áfával!
Egyik nagykerben nagyon olcsók a Sapphire cuccok, és álltalában nekik van legelőször, csak nem tudom megnyitni a honlapjukat valamiért...Off vége, Hajrá Hajrá!
-
Armando_19
őstag
Tényleg, ezeknél a kariknál mind2 tápcsatit rá kell dugni? Mert nekem van 1db normál PCI-E power a tápomon, de ez a 8 pines nekem kicsit furi
-
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #3914 üzenetére
Mert ott nagyobbat tudnak rólad lenyúzni, és vissza veszik a kocsit ha valami nem kóser. Emlékszem, mikor én az Xbox360-am vettem részletre, 40K-s kezdő befizetéssel, 4 eredeti játékkal 127k-ba, 3 mp alatt bírálták el, hogy "oké viheted".
Na de hogy veszed te? Gondolom nem ilyen electro world és társaiAkkor?
-
Armando_19
őstag
Lehet módosítani kéne az 1. hszt, XL nem lesz, de van helyette PRO.
Na meg emlékszem, hogy mikor kértük hogy legyen kiemelt topik, valaki mondta, hogy fele annyian se nézik mint G80-ant, na most kíváncsi vagyok mennyire fog átbillenni a dolog -
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #3863 üzenetére
Én gyorsan körbenézek itt kint olaszban,hátha lehet valahol kapni. Van itt egy 1-2 elég komoly számtechbolt, aminek elég jó árai vannak.(meg ahol most vagyok, tudnak kinti nagykerben vásárolni, és hátha el tudom hozni Nettó KP euróra.) Csak gariztatás miatt vacilálok nagyon... Postázni, meg vissza postáztatni elég nagy macerával jár...
-
Armando_19
őstag
Már csak arra a kérdésre nincs válasz,hogy mennyire hangos a gyári ventije ezeknek a kariknak? Tegyük fel egy X1950-hez képest, ha valakinek van vele tapasztalata.
-
Armando_19
őstag
ÓóÓ mama, nem lesz ezt egyszerű megszokni... Na mind1, majd csak lesz valahogy. Azért mókás hogy a teszben a túlhajtott PRO-val legyalulták az XT-t. Ha ez tényleg így fog menni az otthoni gépemben is, akkor magasan ez lesz a bestbuy, nem a 8800GTS 320.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest