Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Májusban még megvolt az ára, és a 3850 sem ennyi volt mint most. Én 24.000 HUF-ért vettem az enyémet, és meg is voltam vele elégedve.
El is árultad a hiba okát, azzal, hogy a catalistban mindent maxra toltál, össze is kuszáltál mindent. teggyél mindent alapbeállításra, és töröld le a fenébe a catalistot, a driverrel együtt. nem kell újratelepíteni a windows-t, csak egy újabb driver-t kell fölrakni, méghozzá a 8.10-es verziót. Kb. egy fél óra alatt meg is oldod az egészet. Amit a karihoz adtak, az jó esetben is kb 7.9-es lehet, ami szart sem ér már.... azóta egy csomó játék kijött, és a driver-ket is ezek szerint csiszolgatta az ATI...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 17 - alap
- Path of Exile (ARPG)
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest