Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Aggregátor: Küldtem a képeket mélben, remélem tudsz fogadni kb. 8 megát. Ha nem, akkor elküldöm egyenként. Majd írd le mire jutottál a képekkel(feltéve, hogy ha sikerült fogadni a mélt), de még ne rakd be a cikkbe, leírtam, hogy miért. Majd este valamikor benézek ide, addig lektoráld(jól írtam
) őket. 
{Zodiac}: Nem nekem van mákom, hanem neked nincs szerencséd. A többségnek működik. Két barátomnak is van ilyen kártyája, tök más konfigban mint nekem és nekik is jól működik. Nem rég egy ismerős(ügyfél) szopott egy nv8800gt-vel(természetesen ez nem AGP-s volt, de a lényegen nem változtat), hamar hasonló véleményre jutott mint te, pedig ezer másik embernek hibátlan. Azután persze megkért, hogy nézzem meg már mi fax baja van, megmondom őszintén egy darabig én is vakartam a fejem, de végül rájöttem, hogy az egyik ramja szar, pedig elötte nem jelentkeztek ram hibák. Úgyhogy én aztmondom ne általánosíts, hogy ez így szar meg úgy szar, persze én sem teszem, mert nekem meg két havernak jó, elfogadom, hogy van kivétel is, azaz ez a kártya nem tökéletes, de nem is szar. Ettől függetlenül megértelek, nem jó ha valami szivatja az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) őket.