- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4796 üzenetére
FC2 a Dunia engine-t használja, ami saját fejlesztés tudtommal:
[link][I]Engine
Far Cry 2 will not use CryTek's CryENGINE (from the original game) or CryENGINE2 (which is used in Crysis). Instead, Ubisoft has developed a new engine called Dunia, meaning "world" or "earth" in Arabic, Persian, Hindi, Urdu, Swahili and Malay languages.[3] The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10.[4] Only 2 or 3 percent of the original CryENGINE code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands. [/I]
szerk.: a dőlt betűk nem mennek valamiért
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4787 üzenetére
Pedig humoros.
Talán pont ph-n olvastam, hogy nem a mai hw-ekre lett a game tervezve, néhány effekt pl le van tiltva, még vh-n sem kapcsol be úgy tudom. Aki ezért vett ultrát, azt csak sajnálni tudom. A game amúgy is egy határ fos, körülnézel, hű de jó a grafika, aztaa, ez tart kb 5-10 percig, aztán ennyi. Next gen játékot ne akarj már prev gen VGA-val játszani
Crysisen kívül mindenhez elég az Ultra, akkor tényleg az a szerencsétlen kari a hibás? Majd jön a következő generáció, és fog az még 50+ fps-el futni AA-val is. -
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4784 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne, mint ahányszor te leírtad ezt a mondatot, már gazdag lennék
Nem tudom nálad mit jelent a fullra rakás, de nálam a húzott 8800 GT-vel very high cheap módban ([link]) 1440*900 felbontásban simán játszható volt, tudom majd a végén nem lesz az, nem nagy tragédia, leveszem highra és annyi. Más kérdés, hogy kb a játék felénél uninstalláltam, mert nem igazán ragadott meg, CoD4 sokkal jobb volt, most kezdem majd a Bioshockot, majd Jericho, Timeshift, UT3...
Az Ultra pedig jóval erősebb a GT-nél, szóval ez a semmit sem ér ez nem értelmezhető számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Napelem
- Suzuki topik
- LED világítás a lakásban
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest