Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Sapphire 2600XT Ultimate (passzív hűtésű) kártyán meg lehet fordítani a hűtőt? A kártya másik oldalán talán hűvösebb van - mert most a memóriához is hozzáér és a northbridge is fűti.
-
Lazax
csendes tag
A CCC az ami nem akart felülinstallálódni. Sajnos viszont nincs külön uninstallja, úgyhogy az egész driver csomagot le kellett szedni mielőtt az újat feltettem.
Megnéztem, nekem a 8.2 Cleartype nélkül sem csinálja a pirosbetűs hibát. De gyorsan vissza is kapcsoltam mert sokkal szebb Cleartype-pal, különösen a FF, ami magától nem csinál élsimítást.
Az EarthSim nevü programot nem éri meg letölteni, mert ugyan látványos lenne, de ahogy közelít az ember a Föld felé, egyből felugrik egy ablak, hogy fizess. Utálom az ilyen agresszíven kéregető programokat.
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_ #7005 üzenetére
Kösz, ez volt a gond - 0.26-os volt fenn.
AtiTool 0.27 beta 4-et találtam, azzal már megy a tuningolás.Amikor a GPU hőmérséklete 70 fok felé is felkúszott, akkor megnyomtam az Abort-ot. Meddig bírja ez a chip?
Meg van ott egy "Temperature of Temp. chip" nevü doboz. Ez teszt közben 99 fokra ment fel. Ez vajon mit mér? Alaphelyzetben 0 fokot mutat.
-
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_ #7000 üzenetére
Átolvastam. 3DMark probléma nincs, nem Vista az Oprencer (XP SP2), a .dll file törlése sem változtatott semmit és a RivaTuner sem tudja változtatni az órajeleket. Sőt panaszkodik, hogy nem a legújabb driver van fenn, pedig de, 8.1.Egy picit specifikusabban kifejtenéd a "User error" mibenlétét?
-
Lazax
csendes tag
Sapphire 2600XT DD3 Ultimate (passzív hűtésű) kártyám van (800/700 MHz). A Catalyst nem tud rajta semmit sem állítni, azaz az Auto Tune után is 800/700 marad és kézzel sem lehet feljebb vinni. Az AtiTool meg 2 perc után indul csak el, és akkor is azt mutatja az órajel helyett, hogy "-1.#J", és minden kattintásra 2-3 perc gondolkodás után válaszol. Mi lehet a gond? Az Ultimate nem hagyja magát húzgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest