- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
M@trixfan #10003 üzenetére
De szépen fogalmaztál
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...
(#10001) bolcsodal igen starforce...ne mvolt kedvem gépet szétberhelni emiatt! egyszer win reinstal llett valami hasonlo okosság miatt
-
válasz
M@trixfan #10009 üzenetére
csak óvatosan, mert egyes rendszerek hajlamosak befagyni tőle (nem ismert az egzakt ok) - legyen kéznél vmi DOS, amivel vissza tudod írni a boot.ini-t, ha kell :-)
Cpt.Pirk: nem ennyire rossz a helyzet a 2G RAM terén - alkalmazásonként él ez a korlát, és nem az egész VRAM számít bele. a 2G-t gyakorlatilag még csontig ki lehet használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Májsztró
addikt
válasz
M@trixfan #9988 üzenetére
valszeg minden drivercsere után meg kellene küldeni egy Driver Cleaner Pro-val , teljesen eltűnteti a régi csetreszeket , és csak az új lesz fent , és nem valószínű ,hogy a 8.2-be mondjuk 80 fps van a stalkerben , 8.4-el meg 60 , sztem
DE aztán nem tudom , belőlem is hiányzik a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest