Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
M@trixfan
üzenetére
De szépen fogalmaztál
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...(#10001) bolcsodal igen starforce...ne mvolt kedvem gépet szétberhelni emiatt! egyszer win reinstal llett valami hasonlo okosság miatt

-
válasz
M@trixfan
üzenetére
csak óvatosan, mert egyes rendszerek hajlamosak befagyni tőle (nem ismert az egzakt ok) - legyen kéznél vmi DOS, amivel vissza tudod írni a boot.ini-t, ha kell :-)
Cpt.Pirk: nem ennyire rossz a helyzet a 2G RAM terén - alkalmazásonként él ez a korlát, és nem az egész VRAM számít bele. a 2G-t gyakorlatilag még csontig ki lehet használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Májsztró
addikt
válasz
M@trixfan
üzenetére
valszeg minden drivercsere után meg kellene küldeni egy Driver Cleaner Pro-val , teljesen eltűnteti a régi csetreszeket , és csak az új lesz fent , és nem valószínű ,hogy a 8.2-be mondjuk 80 fps van a stalkerben , 8.4-el meg 60 , sztem
DE aztán nem tudom , belőlem is hiányzik a hiba 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
amugy én high beállitásokal toltam, szintén dinamikus fényekkel. kevés helyen lassult be igy a játék, és szép is volt rendesen
nem 2g ram a szük keresztmetszet, az biztos! söt! ez a másik oylan játék a sturmovik 1946 mellett, ami sokat profitált abbol hogy a procit 3ghz-re uztam. markok, hl2 1 fps-el se lett több...