- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cene_89
csendes tag
Én még most sem jutottam semmire:S Letöltöttem a Realtek féle HDMI drivert is, de mikor telepíteném, kiírja hogy nincs támogatott eszköz:S Letöltöttem a 8.12es ATI HDMI drivert is...az sem segített:S Nem látja a gépem a kártyát mint hangeszközt:S
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is írtam ide..de nem kaptam választ a gondomra.A problémám az hogy van egy ATI HD 2600XT kártyám, vettem hozzá egy HDMI kábelt, hozzákötöttem a TV-hez..kép van..azzal semmi gond..de nincs hang:S Föltelepítettem már a létező összes HD rvert amit találtam hozzá, de még a hangbeállításoknál sem írja ki hogy lenne HD-s hangképzőm a windowsba:S Szóval nem is tudom átállítani sehol:S Vkinek ötlet? Amúgy AGP-s a kártyám
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest