Új hozzászólás Aktív témák
-
cene_89
csendes tag
Én még most sem jutottam semmire:S Letöltöttem a Realtek féle HDMI drivert is, de mikor telepíteném, kiírja hogy nincs támogatott eszköz:S Letöltöttem a 8.12es ATI HDMI drivert is...az sem segített:S Nem látja a gépem a kártyát mint hangeszközt:S
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is írtam ide..de nem kaptam választ a gondomra.A problémám az hogy van egy ATI HD 2600XT kártyám, vettem hozzá egy HDMI kábelt, hozzákötöttem a TV-hez..kép van..azzal semmi gond..de nincs hang:S Föltelepítettem már a létező összes HD rvert amit találtam hozzá, de még a hangbeállításoknál sem írja ki hogy lenne HD-s hangképzőm a windowsba:S Szóval nem is tudom átállítani sehol:S Vkinek ötlet? Amúgy AGP-s a kártyám
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest