- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cene_89
csendes tag
Én még most sem jutottam semmire:S Letöltöttem a Realtek féle HDMI drivert is, de mikor telepíteném, kiírja hogy nincs támogatott eszköz:S Letöltöttem a 8.12es ATI HDMI drivert is...az sem segített:S Nem látja a gépem a kártyát mint hangeszközt:S
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is írtam ide..de nem kaptam választ a gondomra.A problémám az hogy van egy ATI HD 2600XT kártyám, vettem hozzá egy HDMI kábelt, hozzákötöttem a TV-hez..kép van..azzal semmi gond..de nincs hang:S Föltelepítettem már a létező összes HD rvert amit találtam hozzá, de még a hangbeállításoknál sem írja ki hogy lenne HD-s hangképzőm a windowsba:S Szóval nem is tudom átállítani sehol:S Vkinek ötlet? Amúgy AGP-s a kártyám
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Építő/felújító topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest