Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cene_89
csendes tag
Én még most sem jutottam semmire:S Letöltöttem a Realtek féle HDMI drivert is, de mikor telepíteném, kiírja hogy nincs támogatott eszköz:S Letöltöttem a 8.12es ATI HDMI drivert is...az sem segített:S Nem látja a gépem a kártyát mint hangeszközt:S
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Már régebben is írtam ide..de nem kaptam választ a gondomra.A problémám az hogy van egy ATI HD 2600XT kártyám, vettem hozzá egy HDMI kábelt, hozzákötöttem a TV-hez..kép van..azzal semmi gond..de nincs hang:S Föltelepítettem már a létező összes HD rvert amit találtam hozzá, de még a hangbeállításoknál sem írja ki hogy lenne HD-s hangképzőm a windowsba:S Szóval nem is tudom átállítani sehol:S Vkinek ötlet? Amúgy AGP-s a kártyám
-
cene_89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon HD2600XT kártyám..és hozzászeretném kötni az újonnan vásárolt LCD TVmhez HDMI kábellel.Azonban nem találom az audió beállításoknál azt ahol az audio kimenetét átlehetne állítani a kártya Audio kimenetére:S Pedig már föltettem a HD Audio drivert hozzá. LEhetséges hogy csak azután tudom majd ezt megtenni ha már ténylegesen belesz kötve a kábel?Mert még nem kötöttem össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pánik a memóriapiacon
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest