- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
válasz
raziel01 #10579 üzenetére
ne ragozzuk ez más totyik
mindenki azt veszi amelyiket akari
"Valamennyire utal a hatásfok a minőségre, de ezt így nem lehet kijelenteni"
persze én se mondtam hogy 1:1 azt jelenti, de jó kiinduló alap lehet ha már az az érték magas"Egyértelmű, hogy a Corsair, FSP, Enermax amit ajánlani szoktak, mert azok nagyon jók"
és mindegyiknél magasabb a hatásfok az átlagnál(#10580) VaniliásRönk: miért kéne odamennem?
-
detroitrw
addikt
válasz
raziel01 #10573 üzenetére
mond már el miért nem vennél olyat?
mikor már 2003-2004 körül volt olyan 400W-os tápja ami +5V -on 40A-t tudottnem veszed észre hogyha a hatásfok semmilyen minőségre utaló jelet nem jelentene akkor a nóném tápokba is magas lenne ez az érték
mert nekem "egyenesen arányos" azzal hogy magas hatásfok minőségi alkatrészekből jöhet csak össze ...szal ha van egy ilyen Be Quiet StraightPower Quad Rail 400W-os tápod szívesen cserélek veled 1:1-be s kapsz egy FSP BS-t
-
fatal`
titán
válasz
raziel01 #10562 üzenetére
Köszi, telefonos értesítőt is kértem úgyhogy majd mondom nekik hogy cseréljék a Sapphiret HIS ICEQra. Bár nem igazán tudok mostmár dönteni mert nem tudom hogy mennyivel rosszabb a Sapphire hűtése? Eddig 1 HIS kártyám volt, egy x1650pro az sima FAN hűtéses volt de valami irdatlan szar volt. Tönkrement rajta a tápbemenet, előtte is cserélték már másnak gariban, mert hozzám használtan került, neki nem volt kép. Én így nem igazán bízok a HISben
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
raziel01 #9652 üzenetére
Azért a Most Wanted és a San Andreas is fullon kellene mennie. Ez a videókari azért nem olyan mint egy 3870 de azért ezek a játékok meg sem kottyanak neki, nem ennek a karinak nem, de még egy radeon 9550-esen is fullon nyomtam mindkettőt, meg ettől jobbakat is.
A procid egyébként ki sem hajtja a karidat, mondjuk ezeknél a játékoknál nem is igazán számítana egy jobb proci.De a 7.01-es driver az nagy kár volt felrakni, akkor még szerintem megsem volt a kari. Mindenképpen a 8.4-est rakd fel. Tapasztalataim alapján is minimum 20%-os javulás lesz a most használthoz képest, de a 7.11-hez képest tuti.
Mondjuk az a baj, hogy az ati-nak csak alsó és felsőkategóriás kariai vannak, a középkategória kipusztult sajnos. A 3870-en(plussz változatai) meg a 2900pro-n(plussz változatai) kívül mind alsókategóriás kari. Ez azért nagy gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Rövid videón a Titan Quest II
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Napelem
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest