Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
bolcsodal #9911 üzenetére
A béta nem fog azonnal kifagyni a HD2600XT-miatt... - Miért, ki kéne neki?
Olvasgattam itt a hd2600xt-t méltató leírásokat, azonban én közel sem vagyok megelégedve vele. Lényegesen többet vártam. Pl. a minap nosztalgiából fölraktam a CoD2-t és sokkal gyengébben fut, mint előtte az x800-asomon. Ugyanez igaz a TDU-ra is, a CoD4 meg jóval kiegyensúlyozatlanabb (kicsit több füst van és már meg is feküdt). Tudom-tudom ez egy alsókategóriás kártya, de akkor is. Bár ha beleveszem, hogy 16k-ért vettem ezt az AGP-s xt-t, úgy már nem is olyan rossz
Ha lesz időm felaplikálom rá a Glacialtech Northpole 1000-es VGA hűtőt, kíváncsi vagyok mennyit számít ezen a karin (az x800-on terhelve 20°C körül volt a difi ennek a javára).Üdv.: G.
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
bolcsodal #9911 üzenetére
A monitor driverét sosem sikerült normálisan felraknom. Régi. (Hitachi cm715) és a driverguide-ról beszerzett driver (három darab *.inf) meg nem volt jó neki. A 9600SE simán összefért vele. Amúgy Köszönöm az Edid tippet. Azt kilőttem, és ott állítottam be, hogy 1024es felbontás mellett 85hz-n szóljon és most már nem remeg a szemgolyóm ha ránézek a monitorra.
Elvileg így már jónak kellene lennie. Köszönöm.
Amúgy a hotfixes agp-ben van ccc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest