- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Most tesztelgetem kicsit. Pro Street-el már most 1280*1024-ben játszom, és tökéletesen megy. Persze élsimítás nélkül. Krízis-ről egyenlőre nem nyilatkozok. Ahhoz kevés a proci, meg a ram. Ami igazán szépen megy már most is, az a Jericho, maxon minden, csak az élsimítás van kikapcsolva, 1024x768-ban is nagyon élvezhető vele a game.
Ez most a kedvencem, és hálistennek ez megy rajta a legjobban, valamiért szereti ez a kari.
Procit még nem mostanában tudok venni, gyűjtök egy kicsit olyan 25-30-at akarok majd rászánni. Most szerintem csak olyan 60%-osan megy az XT-ém, ahogyan azt kivettem itt a topic-ot olvasgatva. Van még itt tartalék igazatok van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest