- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Nekem is olyan kátyám van, de soha semmi probléma nem volt vele. Leírom nekem, hogy van feltelepítve, talán segít, bár nem tudom a te konfigod milyen, ha leírnád biztos többet tudunk(nánk) segíteni. Mondjuk én nem szoktam alt+tab-ozni játék közben, sok nem is szereti ezt, pl. a Counter-Strike teljesen más felbontásban jön vissza(ha egyáltalán visszajön).
1. Friss XP sp2 (de nem árt felrakni hozzá az azóta kijött javításokat is)
2. Az alaplap legfrissebb driverei. (nekem nForce2 U400, itt van hozzá driver, ha netán a neked is ez van) Ha nem ilyen lapod van akkor google a barátod
3. A VGA-hoz kapott cd-n lévő driver illetve a 8.1 felejtő, neked a 8.1 HOTFIX kell. Catalyst 8.1 HOTFIX for AGP cards and WinXP 32-bit (nem kell elöbb telepíteni a normál 8.1-et vagy bármi mást, csak a hotfixet rakd fel!)
4. Most jöhet a CCC, ha kell. Catalyst Control Center 8.1(Hungarian)
Ha van még egyéb cucc is a gépben természetesen azoknak is a legfrissebb(de nem béta) driverek feltelepítése.
Esetleg tunigolni, tesztelni stb. akarsz akkor keress a gúglival ATI Tray Tools-t, ATiTool-t meg AMDGPUClockTool-t.
Kb. ennyi, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest