- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Iphone applikáció problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neondervis
csendes tag
válasz
Neondervis #14361 üzenetére
Még egy szó arról, hogy miért nem kompatibilis az AMD proci az ugyancsak általuk fémjelzett VGA-val. Gondoljátok végig az üzleti jelentőségét!
Mi lenne a megoldás... vegyél másik, újabb gépet a régit meg dobd ki! Tipikus forgalomnövelő eljárás! Aki azt hiszi az Intel máshogy gondolkodik, az súlyosan téved.
Ha máshogy tűnik is, az csak a konkurrencia miatt van. MINDEN CÉG NÖVELNI AKARJA AZ ELADÁSI RÁTÁT! Erre a dll cserés eljárásra a Catalystok íróinak kellett volna felhívni a figyelmet, hiszen a Barton platformmal tisztában vannak, hogy mégsem tették meg -ez elárul valamit.
Ezért van nagy szerepe az együtt gondolkodó közösségeknek, az "amatőröknek" a "hobbizóknak" a fórumoknak. Őket nem üzleti érdekek vezérelik!
Nagyon köszönöm mégegyszer, nem csak neked, hanem az összes fórumozónak azt a sok segítséget amit kaptam. Remélem tudom viszonozni!
Még egy gondolat: sokkal több jó Ember van a világon, mint az a média sugallja és nekik össze kell fogniuk!KÍVÁNOK NEKED ÉS MINDEN FÓRUMOZÓNAK BÉKÉS , BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG FPS-EKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET!
-
Neondervis
csendes tag
válasz
Neondervis #14361 üzenetére
Az előbbit privátba szántam...
Nem bírtam ki, korán felkeltem, az addig fennlévő drivert nem pucoltam le, és jó lett.
3DMark03-ban 10980 pontot dobott!!!!!!!!!
Szóval: működik a dll csere, volt már ilyen próbálkozás de blokkolta a directx 3D megjelenítést.
A dolog frappáns, a CSAPATCH-hoz viszonyítva, egy kérdezz felelek játékhoz hasonlítva a helyzetet: Alaphelyzetben a proci nem tud válaszolni a kérdésre és újraindít, a CSAPATCH megmondja a procinak hogy mit válaszoljon, a dll csere miatt a kérdés már fel sem merül.
A manus zseni az biztos, köszönöm a segítséged!
Más konfiggal is nagy valószínűséggel megy a dolog, aki hasonló SOCKET A proci és új kártyával küszködik, próbálja ki!
MŰKÖDIK A KARÁCSONYI AJÁNDÉKOM, DRÁGASZÁGOM...
Ha bárkinek tudok segíteni, a mailom él!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest