Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Pont az a lényeg, hogy egy 2600XT alatt mennyi a különbség a procik között. Tehát e-mellé a VGA mellé elég-e már egy E1200, vagy nyerhetünk még valamit egy E4500-al. Ha teszt vége az lesz hogy semmi értelme, mert a VGA így is úgy is már limites, akkor bizonyítást nyer az, hogy egy 8000HUF-os proci is megteszi, és nem kell 22000HUF-os proci alá.
A CPU-VGA párosító teszt meg a szakértők feladata itt a PH!-n, amit ugye már el is követtek nem is rég.
Csak hát ott csúcskarikat teszteltek, nagy felbontáson.
-
tzsolesz
nagyúr
Úgy gondoltam, hogy a szűrőket teljesen kikapcsolom, ha bár így is nehezen fogok cpu limitbe ütközni szerintem. Az 1024x768-as eredményektől várok csodát leginkább. Úgy gondolom ott fog leginkább kirajzolódni valamilyen féle skálázódás proci téren, de majd kiderül.
Ha kell 3DMark06-ot is csinálhatok.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Asziszed nem vettem észre?
Legyőztél, és én ezt nem hagyhatom. Na jó belátom kemény vagy. az én VGA-m nem bírja 850 fölötti ram órajelet sajnos. A procim tudna talán 2.9 Ghz-et de nem tudom mennyit tenne a lantba. 2.8-on 8.4 driverrel vistán 5280 pöttyöm van. szerinted legyőzhetlek?
-
tzsolesz
nagyúr
Azért ne túlozz zöldtestvérem.
Annál azért többet ér. Legalább is nálam. world in Conflict-ban 21fps-ről 27 fps, így pont hogy játszhatóvá tette az a kis tuning. Néha jól tud ám jönni.
Egyébként attól függ hogy a crysis-ben előtte neked hány fps-ed volt, mert ha 5, akkor +5 már 100%-os gyorsulást jelent.
-
fagy53
nagyúr
Ezen mit olvassak?
Hol van még a december? Ahogy gyengül a forint, vagy az nV szerencsétlenkedik mint most, nem biztos, hogy 30k lesz!
Akinek kevés a 2600, annak most kell váltani, mivel a 4850 túl nagy falat és felesleges is, lejjebb kell kotorászni!
Nem igaz, hogy egy, több mint kétszer gyorsabb kártyával nem lehet 2009-be átlibbeni. -
tzsolesz
nagyúr
-
Chaser
legenda
A 86gt erősebb mint a 76gt, a 86gt gyengébb mint a 26xt, a 26pro ramot leszámítva 26xt, tehát akár 76gt szintű is lehet
Mindenesetre úgy érzem ennyiért nem rossz vétel
szerk: ha jól tudom az inno is ráál a 48xx szériára, valami alcéget csinálnak, hogy kijátsszák az nv-vel a szerződést, na azoknak alapból 30k alatt kell lenniük majd, persze ha összejön
-
Chaser
legenda
Jövőre gar nélkül sztem 5-öt se adnak érte, én már most nem adnék 6k-nál többet gar nélkül
Gar függvényében valamivel többet..
Nézegetem még a 2600 pro-t, ez elvileg abban különbözik hogy DDR2-es, és vmivel lassabb a gpu órajele? Van itt 6k valamennyiért, igaz nem passzív, de kiböjtölni vele valami erősebb cuccig nem lenne rossz. Az kb 76gt teljesítményű lehet? -
Chaser
legenda
Átlag boltban van 4850 35k-ért is, ott ahol az XT-t néztem, és nem is kimondottan olcsó bolt.
szerk: phn meg egy user árul új 3870-eket bolti garral 21k-ért, asszem GB, egy ismerős kért meg hogy keressek neki ilyet
Persze lesznek még olcsóbbak is, én se sietek, 3850-nek örülnék a legjobban, csak az sajna itt 20k fölött van, tudásához képest és a 4850 árához képest meg sztem 15-17k lenne a reális.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem októberben fogok venni, akkor jön a házhoz nagyobb összeg zsé. (meg addig is megy kicsit lejjebb az ára)
2 évig tuti ki fog tartani, látva a felbontásokat, amikben még bőven játszható végeredményt produkált a kari, nem lehet kétséges. ( jelenleg 1280*720-ban tudok játszani, ha esetleg fejlesztek monitort, az max 1920*1080 lesz) Anno még Doom3-at is lenyomtam egy GF2MX400-al...
-640*480@20-30fps
-
-
fagy53
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
Kösz. valóban felment.
Azóta is azzal nyomtam, egyszerűen nem tudtam belőle kilépni, annyira lekötött. Eszméletlen jó játék, csak azt nem tudom, hogy eddig miért nem próbáltam már ki.
Kicsit megizzasztotta a VGA-t, felment 73C°-ra.
Ja, és mi a ráknak nyitja meg kilépés után a windows Media Center-t. Már néztem vagy 10-szer mindannyiszor megnyitja...
Ez hülye.........
Végre: Van két olyan játékom, ami abszolút letud kötni. Call Of Juarez, World in Conflict. Alakul.
Egyébként amíg föl nem hívja valaki az iPont, addig nem derül ki hogy elírás-e, vagy tényleg megbolondult az AMD/Ati. Végül is ha egy 4850 31K, akkor a 2600Xt-nek valóban 5K körül kellene lennie, mivel szerintem nem háromszor gyorsabb sok esetben talán még 4-5-ször is!
Ja és arra is emlékszem amikor 24K-ért megvettem, 2 hétre rá pedig csak 16K volt, minden előfordulhat ma már a VGA piacon.
Bár a múltkor néztem a PCX-en az Asus 4870 3992.- Ft bruttó volt, kb olyan 3 órahosszáig.
-
fagy53
nagyúr
Ja, ezekre akkor van szükség ha keményen tuningolni akarsz, vagy amire CPT.Pirk-nek, a hűtés javítására. Mert ezekben a kánikulai napokban derül ki az, hogy nemcsak a GPU-nak van szüksége egy kis hűsre, hanem a nyákon lévő többi alkatrésznek is.
Rendetlenkedett a monitorom, felbontásváltásnál és csak a maxira, black screen és aztán 1-2 óra kikapcs. Beszereltem a monitorba a 73GT ventijét, mert egy százlábú roggyant meg ebben a melegben és 5V-on a kis Inno3D venti remekül hűti a zalman sünivel megkoronázott százlábút, azóta nincs gondom a moncsival. -
dehogy áldozott, 10x7-ben élsimítás nélkül szinte minden megy rajta maximális beállításokkal. 1-2 éve hol kaptál ilyen kártyát 10e pénzért?
tzsolesz: nekem gyanús, hogy a játék esetleg a MS reference renderert használja (a szoftvereset), nem a gyorsítottat. ennek nézz utána sztem - pl. monitorozd a VGA hőmérsékletét, ha nem megy fel, akkor ez a gond.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehhh, besz.ptad
Kézzel tapintsd meg ciripelés közben az alaplap kis, kocka forma, vagy álló kör forma tekercseit, rá fogsz jönni, melyik okozza. Fizikai hibát ugyan nem okoz a jelenség, de roppant idegesítő. Talán ha kinyomja az ember szilikonnal a tekercset, az segít, de biztosabb beforrasztani egy azonosat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszi, rendes tőled. Sikerült szereznem egy 3000+ procit 2,5k pénzért, megy 2360MHz-en, addig jóü lesz, még kitalálom váltsak-e AM2-re. Most már nem fogok kétmagos proct (vagy bármit) fejleszteni ebbe a lapba.
-------------------
Megnéztem CoD2-ben van-e eltérés kétmagosról egymagos procra, de DX9 módban nézve ugyanolyan fpseket kaptam, nem csoda, az a játék nem két magra lett írva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De az már nem, hogy egy másodperc késéssel reagál az egér mozgásra, letéve a csipát meg tökéletes a sebessége mozgásoknak. Mondkjuk van még pár dolog, amit nem igen értek, pl. ha az ellenség rámlő, akkor az egyébként stabil fps, volt mondjuk 150, átmegy szaggatásba, amíg meg nem halok. Kb. az a szitu, mint mikor lagol a game, jön a náci, aztán lag, aztán meghaltam...
Ilyesmikre írta valai egy másik vidkarival, hogy a CoD4 több fps-t produkál nála, mint a cod1+2 együtt...
-
barnam_
nagyúr
nekem gond nélkül feltelepült.
viszont mintha lassabb lenne:
857/1008 MHz, Vista 32bit,
GRID minden max-on, AA off
8.6:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
19494, 343774, 49, 65, 56.7068.7:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
16119, 342013, 39, 55, 47.130Mindkét esetben 3 kört mentem, még a kamera is ugyanott volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest