- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12647 üzenetére
A mai állapot, firss driverrel ment a játék egy 20 percig, azóta semmi a ccc ne jön be, a folyamatok között ott van, de nem lehet elindítani a gpu cloc tool meg valami hibára hivatkozva nem indul el, az alaplap, proci okozhat ilyen hibát? amit programot ajánlottál az megy szépen, folyamatosan 30 és 60 fps között mozog mérés közben,
-
dzsambo
tag
válasz
CPT.Pirk #12645 üzenetére
A túlmelegedésre én is gondoltam, csak nem tudom megállapítani a kártya hőmérsékletét. A gyári hütőnek elégnek kellene lennie. A kártya tetjén van egy ati feliratú bga ami nagyon meleg és nincs rajta hűtés, ez nem tutom mennyire befolyásolja. Tuning nincs. A drivert a sapphiretech oldaláról sedtem le, ez az: Catalyst 8.8 HOTFIX for HD2K/HD3k AGP cards and WinXP 32-bit
-
dzsambo
tag
Hali Srácok! Tudna valaki segíteni? A problémám az, hogy van egy Sapphire 2600 prom és játékok közben 5 perc után monitor lekapcs és csak a reset gomb segít. A legfrissebb driver van fenn. A konfigom: MSI K7N2 DELTA ILSR alaplap, 2500+ XP proc és 300w-os táp. A kártyával van probléma vagy esetleg beállítás vagy gyenge alá a gép. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest