- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest