- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghosst
csendes tag
Hello!!
Hátha ti tudtok segiteni:S
A videókarimhoz akartam drivert frissiteni. Eddig az alap drivert adtam ami a tobozba volt asszem 7.7es. Felraktam a 8.2 ccc-t innlt kezdve elszabadult a pokol^^ Restertoltam majd azt irta ki nincs driver instalálva a hardwerhez vagy vmi hasonlót..:/ Ezek után probálkoztam a 8.1el az is ugyan ez. Majd meg probáltam 1 omegat annak restart hire se hamva se maradt vagyis nem ment. Jó ezek után megprobáltam a 7.10 ekkor 0X ...akármien hiba lépett fel és fel se ment a driver. Ekkor megint felraktam az alap CD-s drivert azal már működött úgy ahogy de ha akármilyen teljes képernyös alkalmazást elinditottam akkor vagy lefagyott a gép vagy olyan szinten akadt már az intró is mint állat...:S Ekkor winfos reinstal driverek fel. Majd ugyen az akad mmint az állat
vagy ki fagy:S most asszem 7.7 driver van fent és eddig ezzel működött! de most ezzel se
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest