Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ezt hol olvastad? Mert ilyennel én amióta létezik a 3D gyorsító azóta nem találkoztam. Elsőre pixelhibákat látsz 2D-ben, 3D-ben meg tuxtura és pixelhibát. Ennek mennyisége egyre jobban fokozódik az órajel emelésével, majd kifagy a GPU. Akadást én soha egyetlen kártyánál se láttam. Akadás csak akkor léphet fel ha a kommunikácio megszünik a kártyával, de ezt a legtöbb driver nem is figyeli. Lásd VGA kártya nélkül is elindul a win. Ritka esetben indul csak úrja a rendszer emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest