- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
üdv mindenkinek
na akkor kérdem azt, amit olvastam már itt is, ott is, de nem derült ki számomra a teljes igazság... Szóval
Radeon 9600XT-met szeretném lecserélni egy másik AGP-s kártyára. Nem cserélek alaplapot, valami kártya kellene csak. Amit kinéztem, az egy Sapphire HD2600XT 256 MB GDDR3 (+ beférne mellé még 1 giga ram), egy X1950GT (ez sajna drága, így már nem férne be), HD2600Pro (ennél erősebb XT-t preferálnám), és Gef7800GS. Ebből tudtommal a gef és az x1950-es DX9, a másik kettő DX10-es, és tudtommal mindegyik gyorsítja a HD filmek lejátszását. Rakat tesztet megnézve egyenlőre a HD2600XT + 1 giga ram lenne a nyertes.
DE
hallottam, hogy galiba van a driverekkel vagy valami hasonló... fekete képernyő, nem valid driver, stb... olvastam, hogy meg lehet hack-elni a 7.10-eset (nem ismeretlen ez a megoldás, hasonló volt a 9600XT-mnek a softmoddolása FireGL T2-vé).
Na tehát kérdések:
Mi is konkrétan a gond? Minden ilyen kari esetén fennáll? Van olyan megoldás, amivel 100%-ban jóvá lehet tenni? Jó egyáltalán a kártya, jó ötlet venni, vagy egyáltalán megérné-e nekem? (A64 + 1, illetve majdan 2 giga DDR ram)
Nem szeretnék úgy járni, hogy veszek egy használhatatlan karit ennyi pénzért...
És mindeneken túl:
Megéri vesződni? 100%-ig biztosnak lehet benne lenni, hogy ha megveszek egy ilyet, akkor meg tudom úgy alkotni, hogy 100%-ban működjön? (fagyás, fekete képernyő, napi drivertelepítés nélkül)
Ja a DX10-et azért szeretném, hogy noha még egyenlőre nem váltanék vista-ra, de nem szeretném elvágni magamtól az opciót, hogy esetleg később megnézzek 1-2 DX10-es cuccot)
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest