- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tari
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a keresztfiamnak egy 2600 xt agp videókártyát. Sajnos szerintem valami gond van vele. Hiába instalálltam hozzá a saját driverét a 7.11 -es catalyst nem engedi a színmélységet 4 bitnél és a febontást 640*480-nál feljebb tolni. Természetesen driver cleaner pro-val az előző driver mindíg le volt gyalulva. Na már most megpróbátam a 7.10 -es omega drivert is . Installálás után és újraindítás után újra fel kellett ismertetni a videókártyát , mert installkor nem ismerte fel az omega(természetesen agp re lett installva). Miután felismertettem az omega driverrel , fekete képernyő és winfos (xp)újraindul ,ezután a vinfos már be sem jött. What is f...k ? Nem hiszem el , hogy egy videókártyát a saját gyári meg a legújabb catalysttal sem lehet felrakni. Volt már egy pár vidkártyám ,de még ilyennel nem találkoztam. Esetleg valaki tud valamit mondani ?
Szerintem kuka!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest