- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tari
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a keresztfiamnak egy 2600 xt agp videókártyát. Sajnos szerintem valami gond van vele. Hiába instalálltam hozzá a saját driverét a 7.11 -es catalyst nem engedi a színmélységet 4 bitnél és a febontást 640*480-nál feljebb tolni. Természetesen driver cleaner pro-val az előző driver mindíg le volt gyalulva. Na már most megpróbátam a 7.10 -es omega drivert is . Installálás után és újraindítás után újra fel kellett ismertetni a videókártyát , mert installkor nem ismerte fel az omega(természetesen agp re lett installva). Miután felismertettem az omega driverrel , fekete képernyő és winfos (xp)újraindul ,ezután a vinfos már be sem jött. What is f...k ? Nem hiszem el , hogy egy videókártyát a saját gyári meg a legújabb catalysttal sem lehet felrakni. Volt már egy pár vidkártyám ,de még ilyennel nem találkoztam. Esetleg valaki tud valamit mondani ?
Szerintem kuka!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest