- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #13000 üzenetére
Ez amit irtam az előbb 800FSB-s! De ezt használatn veszem és még garanciát is ad rá az illető! Csak itt az a lényeg hogy a processzorral oldodjon meg a hiba (már emlitettem volt régebb is) a pl a carbonban a nyilak egy kicsit zavarosak meg ilyenek de amugy 3d-ben nincs gond, tehát a táj a kocsi midnen tökéletes. Egyedül a Lamborghini Gallardonak a hatso lámpája kicsit zsikozott! Elméletileg egy jobb procival megoldható a gond.
[B][/B]CPT.Pirk: én ettől a kártyától nem szeretnék megválni, mert tudom hogy játékoknál mire képes
Tehát én ragaszkodok ehhez a karihoz és azért küszködök hogy hátha sikerül a probléma megoldása. Igaz jól meg a kari de ha már megy akkor tökéletesen menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest