- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
tzsolesz #12654 üzenetére
Üdv!
Nagyon mohó vagyok, már kerestem az értékeket!
Exelben jobb lett volna, mert diagrammokat is tehettél volna fel, de ez is jó lesz.
- Hiányzik az átlagérték, ezért Fraps-szal kellene csinálnod a teszteket, mert ott három adatot kapsz meg egyszerre: min, max,Avg.
- A Crysis CPU tesztjét használd, az erre jó.
- A nagyobb felbontásokat akár el is hagyhatod, mert a két proci összehasonlítása a cél, és nem a VGA teljesítménye.
- Az NFSPS CPU gyilkos, de a MOH Airnborne még rajta is túltesz, szedd le a demóját, megéri. Az Orthos-szal OK. volt a gép és a MOHA mindig ugyanott, kiugrás a rep.gépből, hazavágta rögtön a rendszeremet. Azóta is ez a végső teszt nálam.
Most állítottam a gépemen és ez az egyetlen játék, ahol játék közben egy bizonyos helyen látni lehet a CPU gyengeségét. Amikor az NFSPS simán rángásmentesen ment, a MOHA főhadiszállásán a korábbi 40 FPS-ről 10-13 FPS-re esett le a tempó. Melegen ajánlom ezt a demót, mert szinte a CPU tesztjére fejlesztették ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest