- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
tzsolesz #12437 üzenetére
De ismerek olyant akinek agp-be van egy hd3650-es es csak a procija mas annak egy pentium processzora van és neki jól müködik a kártya igaz hogy nem 15ös monitorja van hanem nagyobb. De egy pentium procival és egy nagyobb monitorral teljes lenne a siker? Amúgy úgy értem a játékokkal kapcsolatban, hogy pl a loading jel elég zavaros. És igy értve a menüben is pl a nyilakat jobbra vagy balra (a carbonban) az sem tiszta!
Szerkesztve: Ja és a Pro Streetben is ezt csinálja! Ezzel a két játékkal probáltam! Nem rég vettem a karit egy 512mb GDDR3-as
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest