- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Igaz, nekem nem pont 2600-am van, de a kérdés szempontjából lehet hogy nem is érdekes. Fogalmam sincs hogy a kártya a rossz, vagy én csinálok valamit helytelenül. HD2400pro kártyáról van szó, most a legfrissebb driver van fenn. Az egyik hibát ez megoldotta, de másik még megmaradt. (Akit érdekel a régi hiba: [link] )
Rengeteg hibás képpontot tesz a képernyőre. Ha nézek egy weblapot, mikor scrollozok az oldalon aközben szedi össze ezeket, de ha képeket nézegetek, és teljes méretben pl. oda akarok menni a kívánt helyre akkor ott is folyamatosan lehet látni őket. Aztán ha a hibás képpontot "kiviszem" a látható felületről aztán vissza akkor eltűnik. Például képet szerkeszteni lehetetlenség, mert a hibás képpontok is mentésre kerülnek!!! Játékoknál is előfordulnak, de akkor egy kis területen jelennek meg, és ott össze-vissza villognak.
Ma meg többször elvesztette a videojelet a monitor, tehát úgy csinált mintha kikapcsoltam volna a gépet (a kártya rendesen a helyén van).
Remélem hogy más is találkozott már ilyennel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- XMLTV EPG letöltő progi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő