Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Debilon #10307 üzenetére
Háát, nem tudom. Vagy kérdezz meg egy okosabbat mint én, vagy Win reinstall. Mióta is csinálja, pár napja, azóta rég kiheverted volna a win reinstall-t?
De most komolyan,nem tudom mi lehet a gond, de várjál csak, a catalist is érzékeny ha a proci túlvan hajtva, és már nem stabil a rendszer. Nincs húzva a cuccosod? ha igen, akkor próbáld meg alapórajelen izzasztani a gépet, ha úgy nem csinálja, akkor ott a bibi. Vagy még egy ötlet ne rakj fel catalist-ot, úgy emlékszem valakinek már volt ilyen gondja. Az ATT egyébként is mindent tud amit a catalist, sőtt.
Ha ezek nem válnak be, akkort élleg csinálj egy újratelepítést (pláne hogy nem túl jó az a rendszernek, ha a 7300gt-vel vol tújratelepítve, ki tudja milyen driver"maradványok maradtak benne), mert azzal ki lehet zárni egy csomó hibalehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest