- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
HellGreg #4417 üzenetére
''Kaptunk a kártya mellé még egy kis füzetet is, mellyel majd ingyen letölthetjük a Half Life 2 Black Box csomagot, ez a HL2:Episode Two, Team Fortress 2 és a Portal című játékokat tartalmazza.'' ->[link] A Full verziós XT-hez ilyet adnak.
és remélem hamarosan ugyanolyan videokártyánk is lesz!egyébként iszonyat jó ez a hangkártya, le vagyok tőle teljesen nyűgözve és még nem is hallottam hogy EAX 5.0-ben mit tud! (Boshock pl. ilyen) Majd ha meglesz a vidkari is, kipróbálom.
-
horvathkrisz
addikt
Hol a legérdemesebb megrendelni: FULL-os XT-t akarok!
-
horvathkrisz
addikt
Ha minden igaz, csak a Sapphire ad BlackBoxot a kártyái mellé, ugye?
Namost, melyik mellé is adja pontosan? 2600XT Full ->emellé biztos jár.(vagy előfordulhat ebből olyan amihez esetleg valami más hülyeséget adnak?)
És a 2600Pro OC-hoz adnak BlackBoxot?
Legyetek szívesek segíteni, mert ez alapján akarok kártyát venni, és tökéletes lenne nekem a Sapphire 2600PRO OC-s változata is, lényeg hogy Bboxos legyen, mellesleg nem akarok ráfázni, hogy megrendelem és nem ilyen verzió jön...
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
horvathkrisz
addikt
VGA Sapphire HD 2600PRO,256MB GDDR3/128b,SS-fan,OC 22 908 Ft
ennél mit jelent az SS-fan?
ehhez a kártyához is jár HL2 EP2 kupon? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
pénzért?
és mennyit nyertél? hogy működik? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
Nem ismerem, jó game? ez is valami ingyenes?
Dystopia-t próbálta már valaki? az megaállat cyberpunk cucc! Steamről letölthető... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Komplikato #4234 üzenetére
mert a fullban ott a KUPON!!!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4222 üzenetére
Nameg ott a kupon, majd TF2-ben akkor egy fight?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4218 üzenetére
én a helyedben nem cserélném így ''hirtelen felindulásból'' a kártyát!
nagyon jó az a GS!!!
és ne mondj ilyet nv-ről, nem tudod mikor állssz ''vissza''... -
horvathkrisz
addikt
válasz
belaazallat #4206 üzenetére
az nem béta véletlenül?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4201 üzenetére
ezt nem akarom elhinni...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4199 üzenetére
azért is jól jársz Sapphire-al, mert kapsz hozzá BlacBox kupont, aztán ha nekem is meglesz, majd jól lelőlek TF2-ben. Persze ha szembe kerülsz velem, akkor már nem jársz olyan jól!
De mindenképp merem javasolni ezt a karit, már csak a teljesítmény, ár, kupon miatt is!
ilyen kártyával nem butítanám le a Source-ot! -
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4150 üzenetére
milyen tuningról beszéltek, amikor itt írják hogy a pro-knak is ott a vége ahol az xt-knek? ráadásul olcsóbban.
gyári tuning? a gyári tuning lényege ott van a 4142-es hozzászólásomban.
meg valami singleplayeres autós ami jobb helyeken ingyenes?
512-es kártya?
na jó, én nem győzködlek tivább Titeket, nem akarok vitázni... -
horvathkrisz
addikt
jó üzlet ám. nekünk.
csak arra lennék kíváncsi, vajon mennyit bukik az AMD ezeken a kártyákon.
még ha a játékot mondjuk 5ezer Ft-ért veszi, - hozzáteszem 20-ért adja a 2600 pro-t - akkor még nincs áfa, nagyker haszon, szállítási, előállítási, memória, nyák, dolgozók stb. költség.
szóval lehet hogy ezeket veszteséggel értékesíti, gondoljatok csak bele! -
horvathkrisz
addikt
igen, először leteszteltem őket, mit bírnak stabilan, majd NiBitorral (nVidiaBiosEditor) kiolvastam az eredeti Bios-t, átírtam az órajeleket, ventillátorford.szám értékét, mind 2D-ben mind pedig 3Dben más-más értékekre, floppyra mentettem majd visszaflesseltem a kártyába a módosított biost.
Természetesen itt is jártam úgy, hogy a rengeteg teszt ellenére még néha hibáztak a kártyák, olyankor visszavettem pl. 10MHz-et a GPU órajeléből, ugyanezzel a módszerrel.
6800Ultra esetében még az is nagyon jó dolog volt, hogy a feszültséget is külön lehetett állítani biosban (7600GTnél már nem volt erre lehetőség), így 2Dben 1.0V-ot, 3Dben pedig 1.4V-ot adtam neki, természetesen 3Dben magas órajelekkel.
tulajdonképpen veszélytelen a dolog, mert ha el is rontod a kártyát, fel kell készülni arra, hogy csinálsz egy olyan floppyt, ami bootol, írsz egy olyan autoexec.bat fájlt, ami szépen a túlhúzott, sötét(no picture) kártya esetén is visszasüti az eredeti biost. -
horvathkrisz
addikt
Mondjátok már meg legyetek szívesek hogy miért hiánycikk az XpertVision és miért nem lehet kapni GDDR3-as kártyákat?
-
horvathkrisz
addikt
elárulom, ramiris sok esetben majdnem kiskereskedelmi árakkal dobálózik..(na jó, pár száz Ft-tal néha olcsóbb)
Sapphire-t is lehet kapni? Mert AMD Power fórumtárs azt írta, hogy 2 hónapja nem tud szerezni...
diegho: mennyit megy a PRO-d? dobsz majd nekünk megahertzeket, eredményeket?
köszi!
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
figyelj én a HL2EP2-t, TeamFortress2-t és Portal-t ''áraztam be'' kb. 7ezer Ft-ra, de legyen 5, akkor is 15ezer Ft a kártya.
ne mondd hogy nincs igazam!
mellesleg én amúgy is megvenném Orange Boxot, amiből felesleges lenne számomra: HL2, HL2Ep1 és adhatnám ki rá a 12.000Ft-ot, szóval nekem pont ilyen kártya kell, pont ezekkel a játékokkal, pont ennyiért és rohadt jól jártam! -
horvathkrisz
addikt
válasz
belaazallat #4111 üzenetére
Miért nem veszel Sapphire-t 2600pro-t? Kapsz hozzá BlackBoxot (ami már önmaga nem olcsó, én olyan 7K-ra tenném az árát), meghúzod XT szintre és kijöttél 20 rugóból és van egy fasza kártyád +3 nemakármilyen eredeti játékszoftvered.
Ha meg annyira zavar a hűtője, max szerzel vagy veszel valami halkabbat... -
horvathkrisz
addikt
válasz
belaazallat #4107 üzenetére
igen a ddr3as prok vannak 19-20ért
tehát vagy azt veszel, vagy ha van kicsit több pénzed 25-ért XT-t, ezt döntsd el Te.
De ha megtudom hogy ilyen szart veszel ember, komolyan megkereslek és akkor... -
horvathkrisz
addikt
Közben találtam:[link]
Ha-zamegyek, megnézem mit tud ez a progi az X300-zal.
Úgy tervezem, ha meglesz a 2600pro biosban módosítani fogom az órajeleket, 3Dben húzottan, 2D-ben pedig csökkentett MHz-eken fog üzemelni.
Pl.:
3D: 850/850 MHz,100%FanSpeed
2D: 400/700 MHz, 20%FanSpeed -
horvathkrisz
addikt
Szerintem azt fogom csinálni, hogy veszek egy pro-t és rátöltöm az XT bios-át, persze azt is emelt órajelekkel.
Van már ehhez a szériához bios editor? -
horvathkrisz
addikt
Na, látom sokmindenki nekiállt a tuningnak, ennek igazán örülök.
Meg az is nagyon pozitív dolog, hogy nagyon sok emberkének viszonylag jó tuningot sikerül kitekerni a kártyákból. (pl. 850/850)
Csak így tovább Srácok! -
horvathkrisz
addikt
mindenki hirtelen milyen kurva nagy voltmodder lett!
HERR Z: ha ilyen egyszerű, akkor csak rajta, ess neki a kártyádnak! adok multit hozzá meg ami kell, csak kártyát nem.
nem látjátok már be hogy nem úgy működik a dolog hogy fogom a kínai multimat megmérenm a feszt valahol mer' én olyan jó saccoló csóka vagyok a jobbik fajtából és satírozok mint a hülyegyerek a meséskönyvben?!
mi van akkor ha a megfelelő vagy megközelítő feszültséget a GPU környékén méred, adsz rá kakaót közben persze ott a 8 rétegű nyák és esetleg nem csak a GPU profitál a plussz feszültségből? -
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4070 üzenetére
Figyelj, ez akkor sem ilyen egyszerű hogy tippelsz és ez a fesz megközelítőleg a GPU-ra megy, emeljük kicsit és majd meglátjuk...
Itt segítene sokat a kártya teljes kapcsolási rajza.én anélkül biztos nem mernék módosítani semmit!
Nincs valakinek műszerész ismerőse a Sapphire-gyárban? -
horvathkrisz
addikt
válasz
CPT.Pirk #4068 üzenetére
de ennyi nem elég, ugyanis nem fogod tudni hogy melyik láb megy a videoprocihoz és melyik a ramokhoz. Kíséletezni meghát eléggé drága....
Pontos kapcsolási rajz kellene a 2600Pro/XT -ről, akkor még én is neki mernék állni.
szerk. már én is keresgéltem neten a voltmodjáról...
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
véletlenül nem csak a 2900-es sorozathoz jár a BlacBox?
-
horvathkrisz
addikt
Tehát a Black Box az alábbi 3 játékot tartalmazza?
-HL2 Ep2
-Team Fortress2
-Portal -
horvathkrisz
addikt
Srácok, ehhez a kártyához jár a BlackBox?
[link] -
horvathkrisz
addikt
''Sapphire-hez full retail esetén Black Box.''
Ez tényleg igaz??!!Full Retail mennyibe kerül? Ehhez gondolom csak kupont kapsz, namár most nekem fontos hogy meglegyen a DVD lemez is, ha arról van szó inkább direkt nem választanám a Sapphire-t, csakhogy meglegyen az eredeti DVD...
Tolnál be valami linket azért erről a BlackBox-os dologról? -
horvathkrisz
addikt
válasz
valentinho #3983 üzenetére
úgy érted a gyári óverklokkosodnak?
nem, még tényleg nem! -
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
Mondok, nehogy úgy járj mint feri!
1.) 65nm-es technológiával készült ezáltal kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik
2.) újabb technológia, ezért az új játékok jobban futnak rajta
3.) 24-25 ezer ft-ért egy kiváló ár/teljesítményű kártyát kapsz
4.) kiforratlan driverei ellenére nagyon jól teljesít és bízunk benne hogy ez a későbbiekben csak jobb lesz
5.) ha már drivereknél tartunk: míg nvidiáék lámulnak, addig atiék le is tesznek valamit az asztalra ezen a téren.
6.) a hasonló ill. néhol jobb nvidia konkurencia nem éri meg pénzben azt a plusz 5-6 ezer Ft-ot.(8600gt re gondoltam)
7.) 1950PRO és 7900GS: nos, ezek -bár jó teljesítményű kártyák- nem érik meg az árukat 2600xt-hez képest, ezek a kártyák már a múlté, 2600XT pedig a jelené. -
horvathkrisz
addikt
válasz
AMD Power #3926 üzenetére
ne merüljünk abba bele megint hogy melyik kártya miben és mikor gyorsabb szerintem, mert mindenki tudja hogy értelmetlen vitát váltana ki. (lsd.: bundi22)
de egyébként tényleg igazad van, a dx10ben való jobb teljesítmény az okosabb technológiát igazolja. és nem elfogultságból mondom, de nem az nvidia javára... -
horvathkrisz
addikt
válasz
AMD Power #3923 üzenetére
ugyan már!
kit érdekel az a rohadt dx10, a csúcskártyák is lehalnak mint valami nyomorék konstrukció...
valljuk már be hogy a dx10-et enyhén szólva eltolta mind az M$, mind pedig a kártyagyártók...
Lui76 lentebb írta, hogy nem mindegy a 10 vagy 20 FPS... ezzel sztem mindent elárult.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
most ez azt jelenti hogy nem kapok xpertvisiont?
nekem fontos hogy halk legyen!
Szépek és biztos jók is ezek a passzív cuccok, de plusz 5ezer Ftot azért nem ér meg az aktív jó hűtésű xpertvisionnal szemben... -
horvathkrisz
addikt
nem tűnik fel senkinek, hogy a kosár mellé ha nem lehet beírni számot az azt jelenti hogy nem lehet rendelni?
... linkelgetitek itt a webshopokat. -
horvathkrisz
addikt
hát ezt nem hiszem el!
nem lehet kapni, rendelni sehol xpertvision 2600xt-t! -
horvathkrisz
addikt
azért én bízom benne, hogy 2600xt 1024-ben tud 4X-es AA-t...
-
horvathkrisz
addikt
-
horvathkrisz
addikt
Srácok,
ezeket a kártyákat előszeretettel hirdetik úgy, hogy HDMI-kábelen továbbítja a hangot.
Namármost:
Nekem otthon DVI-HDMI kábellel van összekötve a PC a TV-vel. Hangot külön viszem tv-nek jack-rca kábellel.
Ha veszek egy HD2600XT-t, akkor ez a kari tudni fogja a HDMI-n küldeni a hangot is?
és mégis ezt hogy csinálja? Hogy, pontosabban hol van kapcsolatban a videokari a hangkártyával?
Mivel DVI-HDMI kábelem van, ezért egyértelműen nincs szükségem a mellékelt adapterre. ebben az esetben is továbbít hangot a vidkari a HDMI kábelen tvnek? -
horvathkrisz
addikt
De nekem akkor is Xpertvision kell!
Különben hisztizni fogok! -
horvathkrisz
addikt
most nézem, tényleg nem lehet sehol xpertvisiont kapni!
mi lesz így velem??!! -
horvathkrisz
addikt
Most rendelt a haverom, és azt mondta neki a csávó, hogy nem hiszi el, hogy még sokan fognak rendelni ilyen kártyát, neki meg nincsen éppen ideje arra, hogy módosítsa az adatokat. Amúgy meg sűrűn bocsánatokat kért...
Szerintetek senki nem kiváncsi ilyen áron erre a karira?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Villanyszerelés
- Légies iPhone halvány színei
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest