Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyton
aktív tag
Sziasztok!
Van egy PowerColor SIMA PCI-os HD 2400-am, PLX, PCI-PCI-e fordítóchipes. Az a gondom, hogy az órajeleket nem tudom állítani semmilyen programmal. Az ATItool el se hajlandó indulni, az everest baromságot mér, a powerstrip jól felismeri az alapórajeleket, de nem állítódik, hiába állítom, a rivatuner pedig nem ismeri fel olyan mélységben, hogy állítani tudjam az órajelet. Maradt még valami progi, ami esetleg tudja kezelni a kártyát? 3D-ben rendben működik, ezzel nincs gond.
-
Pyton
aktív tag
Üdv!
Utolsó reményem ez a totyik. Nemrég szereztem egy SIMA PCI-os Powercolor HD 2400 pro-t. Catalyst nem ismerte fel, de még az omega sem. Egyedül a cd-n hozzáadott driverrel hajlandó települni, de menni nemnagyon megy. 3D markokban iszonyú hibák, 2001-ben a töltőképernyő is szétesik. Ha babrálok a beállíásokkal, másképp hibázik. Böngészve a cd-t, meg elnézve a keretprogramot, ez egy összefércelt, batkácsolt-hekkelt házidriver a Powercolortól. Neten nem találtam semmi infót a problémámmal kapcsolatban, a Powercolor oldalán még a barkácsdriver sincs fent. Ha valakinek van akármilyen ötlete a problémával kapcsolatban, ne tartsa magában. (.net 2.0 fentvan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest