Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakuoro
aktív tag
-
economist
tag
Nem is azon aggódok, hogy kifekteti a 450-es tápot, hanem azon, hogy ha a HD2600-ast veszem, akkor az kér külső áramot, és hogy van-e olyan kábel a tápomon, illetve ha nincs, átalakítóval megoldható-e, esetleg adnak-e hozzá. Mert mint már mondtam, öreg gép, öreg táp, akkoriban még nem volt divat kábelen táplálni a videokarit...
-
economist
tag
Köszönöm, így már világos. Akkor 2xxx szériás kártyához a gyári telepítőlemez, vagy az ATI/AMD honlap legfrissebb drivere helyett ezt kell feltenni, és akkor elvileg minden rednben lesz. (legalábbis remélem)
Kicsit off: 17" samsung lcd-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. 1280*1024@60-on járatom, de csak hagyományos VGA csatija van. Ha új kártyát veszek, akkor keressek olyat, amin van még vga, vagy jobb a dupla DVI-s, és a gyári átalakító? Melyik hibamentesebb/jobb minőségű?
Tápom nemtom milyen, 450W-os, elvileg elbír egy erősebb kártyát is, bár elég sok minden van pakolva a gépbe. De ezek az új kártyák AGP-nél kérnek plusz energiát. Ez minden táphoz passzol? Ha nem, adnak valami átalakítót? Mert az én tápomon vannak a sima 4-es csatik (meghajtókhoz), van egy floppy (kisebb) és van egy P4-csati, és egyéb spéci nincs...
-
economist
tag
Pontosan mi is ez az omega driver? Ha jól sejtem, nem a gyári driver! Miért jobb ez annál? Ezzel elvileg megy xp alatt az AGP-s HD2400/2600Pro kártya minden hiba és bosszúság nélkül? Mert ha ez a megoldás, akkor már megyek is megvenni valamelyik kártyát! Alapdriver x1650pro alatt is rendetlenkedik a xp alatt agpben?
-
TopaMo
aktív tag
-
Orochi
csendes tag
Jóvanna,nem kötekedni akartam,nem kell harapni
Csak abból indultam ki hogy pl 3dmark03-ban nálam egy 9600XT kari majdnem 2000 ponttal többet kapot,mint a mostani HD 2400Pro-m.
Ellenben azzal a Far Cry 800x600 medium beállitásokkal is éppcsak tudta a 30 fps-t,a Hd 2400 meg 1024x768 high beállitásokkal is stabil 40-45 fps-t csinál,még a legnagyobb lövöldözés közben is....Más játékokban is hasonló a helyzet.(Doom3,NFSarbon,stb)
-
TopaMo
aktív tag
Viszont szépen látszanak összehasonlítás közben, hogy melyik kártya miben erős.
Csak érdekességképpen egy X800GTO(500/1100-on) 3DMARK06-ban kevesebb pontot kapott, mint a 2400XT(700/1400-on), csak azért, mert az x800 nem ismeri az új szabványokat. Az egy két éves játékoknál pedig kb 3x gyorsabb nála.
Mivel én sem ma kezdtem, ezért 2001-2006 ig a kapott pontokat összegeztem, mert
ez elég jól mutatja az átlagteljesítményt.
Ja meg persze van itthon vagy 15 kisebb nagyobb kártya, amiket hasonlítgatni szoktam.Aztán lehet, hogy egy Ti4200 azonos beállítások mellett 1,5x több fps-t produkál.
Így ez (2400XT a maga 64bit-ével) csak belépőszintű kártya marad.
Más kérdés, hogy ez a belépőszint messze erősebb a korábbi belépőszintekhez.Én továbbra is ajánlani tudom, persze egy 2600XT sokkal jobb egy átlagos gépben.
Ja és a passzív hűtés bőven elegendő a kicsikére.
Bár nehezen szokik hozzá az ember, hogy a ddr3 nincs hűtve, de igazából ezek nem is igénylik ezen az órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest