- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
Értem. De mi az az átlag 30 fps?
Mert nekem pl: 45 az átlag, de amikor jön az ellen akkor leszalad akár 10-re is. És igaz akkor kellene az fps, mert akkor lagolok, és lelőnek.
Mikor az ember sétálgat a fák között, akkor jó hogy 45...
Még egy 20 fps-t ki is bírna az ember a csatákban, akkor nem is számít annyira a pikszelséder...
Tényleg, nincs olyan progi ami mondjuk tartja a 25-30 fpst? Ami inteligens módon a nagy hardware igényes jeleneteknél csökkenti a grafika minőségét? Akkor úgyse számít a PS...
Na megyek, beveszem a gyógyszerem -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #661 üzenetére
Akkor kérdezek videókártyásat.
1.Póverkolorom van. Elég vicces kis hűtővel. Olyan 5-6eFt-ot rászánnák egy jobb hűtőre, ami bírna egy kis húzást. 20%-os teljesítmény növekedésnek örülnék.
Anno Ti4200-es kártyám volt, és ott a memória húzásával lehetett inkább növeli a teljesítményt. Itt is?
2. xp2200, 512RAM -om van és beszaggat a Pacific Assault (1024,high, high,PS1.1-en)
Ez így jó? Vagy kevés a proci? Vagy inkább menjek el gombázni? -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #658 üzenetére
9800PROm van nekem is...
2-2-2-5? Kiprobálom. Legfeljebb Pakson leold a védelem -
Segnior_Barthez
senior tag
''2*256 DDR400 Időzítések 2-4-4-5''
Sziasztok a fenti értékeket a biosba kell beállítani? Mi alapján?
Én megtaláltam és bizonyos 'SPD vagy vmi ilyesmi alatt. Van a biosomnak is manuális beállítása. Ha jól emlékszem 2.5-5-5-10 volt az értéke. Ez egy Samsung 512/400-as RAM.
És mi célt szolgál? -
Segnior_Barthez
senior tag
Telepítgettem dolgokat a gépre, meg használtam regtisztítós progikat, és dx9-es hibaüzenettel kilép a 2. vagy 3. teszt után
A Half-Life 2 megy, a 3dmark03 is lefutt... nem tom mit csinálhattam, de most nem megy.
Jut eszembe, mintaha régen olvastam volna hogy 1024RAM kell a 3dmark05-nek. Nem? Bár akkor nem is indult volna el. Délután nekilátok, lehet, hogy csak egy dx9 install kell neki.
Én is kíváncsi vok...
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #262 üzenetére
Kétszer ment el...
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #262 üzenetére
Odaadtam a RAMokat a barátomnak, hogy adja el, és hozzon 1 db 512/400-t.
7eFt/db. 256/266 Kingston, és 256/400 Hynix. Szerintem piacképes az ár, de majd a kereslet dönti el.
Most megy ezzel az 512-vel. Szépen és kész. Lefuttattam 5* a Sandra Burn-in wizard-ját. Had izzadjon. Lement szépen. A reportot nem tudom hova mentette de nem is érdekel. Nem fagyott le, ugyhogy egy darabig elég lesz a gép... -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #259 üzenetére
Köszi!
Utána néztem a dolgoknak. Pont van egy fórum (xp2200, a7v8x-x). Ott kinéztem egy megoldást, ami egy teszt sorozat eredményeként született, így 11,5*166 (1909Mhz-en) küldte meg a kolléga ami nála röccenés mentesen ment. Gondoltam ez nem olyan egetrengető így 12-es szorzóval 1992Mhz-re állítottam.
Ezt már mondhatom eredményesnek. 3dmark03 alatt 5250 pontocska született.
A GPU-nak és a RAM-nak is adtam egy kis kakaót. 378/337@400/380 - ra (Radlinker) állítottam. Így ki is jött az 5480 pont. Ez szumma 10%-os növekedés.
Remélem nem csak a 3dmark-ban fog érvényesülni, mert azzal ritkán játszok.
Thx Mindenkinek.
Ps. Csak egy RAM maradt benne (512/400). És Érdemes még megemlíteni, hogy a procin egy 3 éves Titán D5TB hűtő muzsikál, és most 42 fokos. -
Segnior_Barthez
senior tag
Most néztem, amit Én 256/333-as Samsungnak gondoltam, az valójában Hynix, de nem tudom kibogarászni, hogy milyen Mhz-en működik. Azt hol kell?
Van kérdésem bőven... -
Segnior_Barthez
senior tag
Külön lehet húzni a 333-at is? Az már nekem pilóta vizsgás... tuningnál a Duron ceruzásgatás-farrasztós részig követtem az eseményeket.
A procin akartam húzni, de nem volt aktiv a biosban sem az fsb, sem a szorzó... ha jól emlékszem...
A 333-as húzását leírnátok hogy kell? Nekiállnék.
THX -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Cardinella #249 üzenetére
Hát így alakult. Mindíg menekítettem át a dolgokat a régiből...
)
Igen a NET1.1 után felmelnt a driver, de ATI Catalyst Control Center-t megnyitva nem csinál semmit. (De legalább nem ír ki hibaüzenetet...) Pedig ha jól tudom valami párbeszédpanelt kellene beadni, ami a finomhangolásra való. Nem?
Na mindegy. Akkor először a RAM-ok egységesítése a cél Cardinella? -
Segnior_Barthez
senior tag
Sziasztok!
2200xp, 1GBRam, és Club 9800pro-m van. Asus A7v8x-x lapban.
A memóriák eleg szerencsétlenek: 256/266 Kingston, 256/333 Samsung, és 512/400-as Samsung van benne.
Minden defaulton--->3dmark03:5000pont, 3dmark05:1058pont.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Elég vérszegény eredmény.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest