- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
aPoLLo
csendes tag
VIA chipset,és XT mag összeférhetetlensége miatt lehetséges,hogy alkalmazásoktól függetlenül néha meghal a kép,és full blank screen jön be,majd csak restart után lesz jó(ha jó) a windows?
-
aPoLLo
csendes tag
Ja nem..oké,leesett csak kissé fáradt vagyok és nem fogok fel hamar dolgokat.
[Szerkesztve] -
aPoLLo
csendes tag
Koenig, 128 MB-set vettem,már ha az én hozzászolósomra irtad..tisztában vagyok vele hogy 256Megás xt nem a legjobb,direkt 128 asat vettem.Poén hogy haver gépében gond nélkül megy,ezért hajlok az alaplap gond fele!
[Szerkesztve] -
aPoLLo
csendes tag
Én is ViA inkompatibilitásra gondoltam,fel is tettem a legujabb 4in1-et,mellé többféle catalystet próbáltam párositani,de vhogy egyik sem működött.Ugyanúgy blank screen,és nagyhalál.Alaplapváltásban gondolkodom,mert uj ötletem nem nagyon van
Esteleg nektek?
Probléma fentebb ecsetelve.
[Szerkesztve] -
aPoLLo
csendes tag
..ja az kimaradt,hogy egyik ismerősömnek 9800 pro ja van,az gond nélkül belement és működött asszem 3.7 es CAT-el.Szóval ezt a részét sem értem.
[Szerkesztve] -
aPoLLo
csendes tag
Üdv!
Segitségre lenne szükségem:Sikerült ma beruháznom egy Club3D Radeon 9600XT 128 MB-s karira...hazajövök,geforce mx gépből kitép,ati szépen behelyez..előtte nvidia drivert leszedtem,hogy még véletlenül sem ütközzön.Feltettem egy catalystet(lényegtelen melyik volt,később kiderül,hogy miért)..urjainditom rendszert.
Ekkor történt a csoda:Windows bejön 800*600 ban,oksa mondom beállitás stbstb akarnám fixálni,de egyszer csak tök sötét,blank screen,monitor kirakja magát készenlétibe.Windows meg sem moccan,restartolok ugyan ez történik,
de már előbb.
Lényeg: Próbáltam kb 6 féle drivert,köztük omegát is,halom catalystet..ujratettem windowst,próbáltam frekvenciát overwriteolni,uj via chipset driver,biosban agp fastwrite-ot enable-disable,teljesen mindegy:eredmény zero.Konstans frekin belül..legyen az 1024,vagy 800*600 néha gondol egyet,amikor épp be akarok zárni egy ablakot,vagy nyomok egy gombot ''kifagy'' a kép..és indithatom ujra.Jó esetben sikerül normal módban,de pl most is csak csökkentettben megy.
szóval,ha vkinek van vmi okos ötlete..azt megköszönném,lassan nem látok az idegtől és a fáradtságtól,na meg a 60 Hz-től. THX előre is!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest