- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
Na ne vicceljetek, hogy egy driver miatt rakja újra a rendszert? Ezek szerint minden hardware csere után telepítsek? Ha USB-s eszközt dugok be akkor is?
Én a 3. videokarimat raktam most be, mióta fenn vagy a rendszer, azaz 1,5 éve GeFMX420 ---> Ti4200 ---> 9600XT. Közben cseréltem alaplapot, ASUS A7N8X-X ---> MSI K7N2-Delta ---> ASUS A7N8X-E Deluxe. Procit, 2400+ ---> 2500+ ---> 2800+. Kivettem egy felesleges hálókártyát. Vettem egy másik cd írót. Beraktam még1 vinyót, stb, stb. Nem mindegyik olyan nagy esemény, mint egy videokari cseréje, de aki nem süti az XP-hez, annak nem kell ilyenkor újratelepítenie. Pontosabban, szerintem senkinek sem kell alapesetben. -
Hmmm, az enyém egy Abit 9600XT/256. Mi lehet ennek a vége? Ha lecserélem sokkal jobb hűtésre a gyárit akkor?
-
Pl itt is:
http://vganfo.uw.hu Bővebben: link
''Ebben a kategóriában már nem szempont milyen gyors egy kártya mert úgyis elég gyors, de idővel ez is elavul. Itt a lényeg inkább a KOMPROMISSZUMMENTES KÉPMINŐSÉG. ATInál pillanatnyilag ez nem valósul meg a szögfüggő AF miatt (legtöbb esetben ez nem gond mert éppen a gamek által leggyakrabban használt szögekben jók) és az Alpha blending olcsó megvalósítása miatt, és gondok vannak az OpenGL LOD színvonallal (DX9ben éppen megütik alsó szintet) valamint a trilinear filtering kikerülésével AF használatakor a magasabb szinteken (ez pl. aTunerrel vagy más filterezést kapcsolgató proggival orvosolható).''
Ezen kívül több tesztben olvastam, talán a PH'-n is, hogy gyorsabb, meg job, meg stb.stb. az ATI, az Nvidia javára csak a képminőség írható. -
Sziasztok!
Van egy VI(V)O-s Abit Radeon 9600XT-m, 256MB. Nem tudok 4000 fölé mennyi 3dmark03-ban. Meddig lehet feszíteni ennek a gyártónak ezt a kártyáját? Tapasztalatok?
Más: Szép ez a hűtő, meg kék, meg csilli-villi, de szerintem hangos, mint állat. Vennék dobozban lévő Zalman bordát rá. 6-6,5k körül jöhet, de csak akkor, ha bontatlan.
Megint más: Beszélnek high-tech ramos 9600XT-ről, ami jobb, mint az 5900XT így. Honnan látom, hogy az enyém az-e?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest