- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
sziasztok! tv out kérdésem. bekapcs sorrend: 1 tv majd a pc vagy 1 a pc majd a tv? és a kikapcs. 1 a tv majd a pc v. 1 a pc majd a tv?
-
válasz
The_Furian #3952 üzenetére
jó ez a kártya. de én 45 ből 9800 at 60 ból pedig 9800 prot vennék.
-
azt úgy értettem ,hogy mér nem jó. tehát az omegában van beépített tuningcucc de nemtom én az omegát nem szeretem (nem ismerem azé biztos) tehát ha tuningolsz akkr a cat + ati tray v . tools bőven sok! csak legyen hűtésed. bocs télleg férreérthető volt, remélem erre gondoltál. de ,hogy szépítsek csak 1 tuningoló progit használj
-
válasz
Hedgehunter #3744 üzenetére
500/600 akart lenni az 500/300
memet 2x kell és akkor kijön a valós érték
-
be tudod állítani ,hogy a tuningnál ne emelje az ágp és a pci port frekijét tehát ez nagyon is javallot. kapcsold be a bioszban. fast write a driverben van. nemtom mire jó de mikor másnak probeszolt ezt mondták!
agp -ről meg megint annyit ,hogy állítsd 4x -re ha nem jó vagy ha 4x van akkor 8x -re. utolsó kettő a driverben van. de mondom az agp/pci az fix legyen asszem alap 66/33
-
valsezg az alaplapod és az asus card nem komálja egymást. ha a procidat nem tuningolod próbáld már úgy. meg az agp/pci a asoftmenuben fix? mellesleg a 11320 pont tök jó 3dmark2k1 -ben. nekem ott kb. 11000. viszont a 3dmark2k3 -ban 4000 felett egy kicsivel. meg javallot a friss dirver használata. arra meg ,hogy nem tul stabil azt mondom próbáld meg a fast writet kikapcsolni + variálj az agp sebességel. ha akkor se jó akkor vagy a kártya rossz vagy inkompatibilitás.
-
figyuka! ráfér egy sapphire radeon 9600xt -re fireblade editionra egy olyan zalman hűtő. a ventilátoros?
-
válasz
Anthony001 #3628 üzenetére
ameddig megy. honnan tudjuk? próbálgasd.
de olyan 580 is hallotam már itt.
-
sziasztok! nincs valakinek képe: Sapphire Radeon 9600XT + Ati Silencer 2? mert érdekel ,hogy hogy van az sapphire kártyán 4 lyuk.
-
válasz
× B@LINT × #3621 üzenetére
passz. ati silencer rev 2 tuti. az sztem olcsóbb és jobb. de olvasd el a mostani tesztet. és lehet ocsóbb is.
-
válasz
[infinity] #3567 üzenetére
szvsz firebladed van. húzott 9600xt. ameddig akarod de a gyarival nemsokáh tod majd.
-
válasz
× B@LINT × #3560 üzenetére
más cucc más driver ... ettől függ sokat az eredmény ám. pölö egyik havernak 52 csinált a 2k3
-
szerintem a zalaman miatt nem bár mikor a gef4emen is az volt és elvittem a gépet procicserére (éreztem zűr lesz
) akkor meghalt a gef4
de most van helyette egy xt. jah amúgy én artic coolig silencert vennék atira. ha visszaraktad a gyárit akkor valsezg ha garis elfogadják. nyugi
-
sziasztok! egy geforce 6600 és egy radeon 9600xt közt mennyi a különbség teljesítményben?
-
sziasztok! 3dmark 2003 -ban a 4002 eredmény jó? konfig az adatoknál.
-
sziasztok! egy zalman cooler ráfér egy saphire radeon 9600 xt -re nem a heatpipes hanem a ventis?
-
válasz
Trance_Enegy #3304 üzenetére
kéne egy pöccs vagy az sp2 nem kéne
-
ati tray tools -t mindenkinek
-
hi skaccok ki ismeri az ati tray tools nveű programot???
mit tud a tuningon kívül?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest